sven Napisano 2 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 Siemka, szukam ludzi, którym Siedlce, Kisielany czy inne wioski w tych okolicach nie są obce - mam nowy rowerek(3 dni) i nie bardzo znam wariatów co by se chcieli ostrzej pojeździć. Jest tu ktoo taki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mocho Napisano 18 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Międzyrzec Podlaski jest nie daleko. Jak będziesz kiedyś na żwirowniach w Międzyrzecu Podlaskim (my tam śmigamy) to zabieraj rower tereny wypasione do szaleństw rowerowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dejot Napisano 18 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 No ja wlasnie dzis bylem na krotkiej wycieczce (37 km) do św góry Grabarki:) bardzo mila trasa:) polecam choc to od siedlec dosyc daleko ale mozesz pociagiem dojechac do siemiatycz i stamtad rowerkiem sie przejechac:D http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/baeb55050ac861b5.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sven Napisano 11 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 to jak, naprawdę nie ma tu nikogo z /Siedlec (nie chodzi o dzielnicę Gdańska, ale te 100km na wschód od Wawy). Odezwijcie si , nudno się samemu już mi jeździ, a moi ziomale nie lubią dł€ższych i szybszych tras... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grifter Napisano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 dejot ---> a z Siemiatycz do Grabarki daleko jest? Bo miałem taki plan się tam wybrać. Tylko, jakoś nie mogę się przybrać. W sumie ode mnie (Ciechanowiec) do Siemiatycz niedaleko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BikeMac Napisano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Hej. Ja mieszkam na podlasiu.....napisales tereny podlaskie. Dokladniej mieszkam w Augustowie i takze poszukuje chetnych osob do wspolnej jazdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zielony1 Napisano 3 Września 2006 Udostępnij Napisano 3 Września 2006 hmm... no to jak juz zrobila sie taka lista oglaoszen to i ja sie wpisze.. POSZUKUJE: rowerzysty z bialegostoku. na przejazdzki 40-70 km. ewentualnie moze byc wiecej. jeszcze wiecej niz 70km nie przejechalem, ale do odwaznych swiat nalezy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalor Napisano 16 Września 2006 Udostępnij Napisano 16 Września 2006 Ja jestem z Siedlec ale najbardziej lubie pośmigać po lasach i innych wertepach. Długie traski troche mniej lubię. Zwykle śmigam po lesie w okolicach Sekuły i za obwodnicą. Tam są fajne górki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sven Napisano 20 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 20 Września 2006 no to kalor za######iście...ja też uwielbiam sekułkę...to kiedy wypad robimy???muszę tylko wyzdrowoeć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalor Napisano 21 Września 2006 Udostępnij Napisano 21 Września 2006 A ja musze sie w SPDach nauczyć jeździć bo właśnie nabyłem i troche na razie ciężkawo. Dziś pierwszy raz założyłem. Myśle że sie będzie dało zgadać choć najbliższy tydzień raczej trudno bo nie dość że do roboty trzeba iść to jeszcze magisterke kończe i troche mało czasu. Ale jak już napisze ten szajs to będzie pewnie więcej czasu. Jakby co to będę tu zaglądał. Może jak dobrze pójdzie to niedziela wypali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sven Napisano 21 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 21 Września 2006 luz kalor, ja też zapie...lam jak mały kazio, więc raczej weekendy wchodzą w gre, chociaż czasem po pracy tez muszę się wyżyć... co do spd tomam ten sam problem kupilem 2 miechy temu ale prawie na nich nie jeżdzilem, właściwie to chyba wiecej czasu spędziłem spadając z roweru przez nie niż na nim jeżdząć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalor Napisano 21 Września 2006 Udostępnij Napisano 21 Września 2006 No troche trudna sprawa z tymi SPDami ale bede sie starał uczyć. A tak w ogóle to gdzie mieszkasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sven Napisano 21 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 21 Września 2006 siedlce of kors Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalor Napisano 21 Września 2006 Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Ja na Podlaskiej też w Siedlcach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sven Napisano 23 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 23 Września 2006 dobra - dzis ide na rower - idziesz kalor? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalor Napisano 23 Września 2006 Udostępnij Napisano 23 Września 2006 Tez bym dzis wyszedl ale musze sie ostro brac za pisanie. Moze mi sie uda jutro albo w nastepnym tygodniu. Tez bym dzis wyszedl ale musze sie ostro brac za pisanie. Moze mi sie uda jutro albo w nastepnym tygodniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sven Napisano 23 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 23 Września 2006 ok, daj znac jakby co...owocnego pisania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pegos Napisano 5 Maja 2007 Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 Siedleccy szosowcy zbierają się w soboty pod Atlasem o 16:00, a w niedziele(jazda rekreacyjna) o 9:30. święta traktowane są jak niedziele. Niektórzy, w tym ja jeździmy prawie co dziennie ale umawiamy się telefonicznie, jest nas sporo, serdecznie zapraszam do jazdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marxZ Napisano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Witam, jestem z Siedlec, jesli nadal aktualne to jestem chetny Kontakt najlepiej gg #1114450. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toosh Napisano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 http://e-cycle.info/ moze zaproponujecie jakies ciekawe miejsca/trasy dookoła sieldec/augustowa? jestesmy z białego i głównie na tych terenach skupia sie strona, a w tytule jest 'Podlasie' nie 'Białostoczyzna' ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.