lukers Napisano 29 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Cabo Da Roca 2015 - najbardziej wysunięty przylądek Europy na zachód. Wstępne założenia do wyprawy: 1. Termin Start: Polska, Świnoujście, termin do ustalenia. Zakończenie: Portugalia, Lizbona, termin do ustalenia. Planowany okres wyprawy: ok. 1 miesiąca. 2. Noclegi Polska (namioty, ew. noclegi na kwaterach), zagranica (namioty). 3. Trasa Przejazd rowerami: Polska, Niemcy, Holandia, Belgia, Francja, Hiszpania, Portugalia. Trasa przejazdu do ustalenia. Powrót samolotem. Osoby zainteresowane proszę o kontakt na gg 8692692,email lukers@tourbike.eu, moja strona www.tourbike.eu PozdRower Lukers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romanek5 Napisano 30 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 Witam. Znasz może cenę samolotu powrotnego?ile km dziennie byś chciał robić? Jakiś termin "na oko" ?,rozumiem że w 100% w okresie letnim ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukers Napisano 30 Listopada 2014 Autor Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 Romanek5 wyprawę mamy zaplanowaną na maj 2015r. Pod tym linkiem masz mniej więcej trasę wyprawy. http://tourbike.eu/index.php?p=pages&title=Cabo-Da-Roca-2015 Po wejściu w link kliknij na plik do pobrania ściągną ci się wstępne założenia do wyprawy z trasą przejazdu, km-ami oraz kalendarzem. Co do dniowych przelotów nie przywiązuj zbytniej uwagi ile jest zaplanowane na dany dzień, bo ta informacja ze wstępnych założeń, aby ustalić mniej więcej ilość potrzebnych dni na przejazd, więc podziel sobie cały dystans km-ów przez ilość dni i wtedy wyjdzie średnia dniówka przejazdu na dzień. PozdRower Lukers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MakG Napisano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 A nie lepiej zacząć z drugiej strony, tj. polecieć samolotem i wrócić? Wtedy jest bezstresowo, nie trzeba się spieszyć, szukać kartonów, no i wychodzi taniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukers Napisano 1 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 Tak tylko my chcemy zdobyć zachodni przyladek Europy stąd też jazda z Polski do Portugali, a nie w przeciwnym kierunku . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukers Napisano 15 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 Jeden z filmików znaleziony na necie pokazujący cel przyszłorocznej podróży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukers Napisano 28 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Jeszcze jeden z filmików znaleziony na necie pokazujący cel przyszłorocznej podróży . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeeek07 Napisano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Bardzo ciekawy pomysł. Byłem na Cabo da Roca w tym roku, aczkolwiek do Portugalii leciałem samolotem. Polecam oczywiście pobyć też trochę w Lizbonie. Piękne miasto jak i przylądek. ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukers Napisano 2 Lutego 2015 Autor Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 No Tomku jeszcze 86 dni i wyruszamy w kierunku Lizbony . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeeek07 Napisano 2 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Jak by kolega Łukasz chciał, to tutaj jest link do niektórych moich ubiegłorocznych zdjęć z Portugalii (dokładnie Porto, Cabo da Roca i Lizbona) Wrzucałem jakiś czas temu na serwer, więc można śmiało oglądać. Tak w ogóle również byłem w maju, w czasie Finału Ligii Mistrzów. ;-) http://fmix.pl/album/115015/portugalia/1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukers Napisano 4 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 Dziękuję Tomku07. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukers Napisano 26 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 30 kwietnia rozpoczynamy wyprawę rowerową z Polski "Świnoujścia" do Portugalii "Cabo Da Roca" jak ktoś ma ochotę śledzić naszą wyprawę to zapraszam na mój profil na endomondo: https://www.endomondo.com/profile/4805510 będą tam zamieszczane opisy z każdego dnia przejazdu, trasa przejazdu oraz parę najlepszych zdjęć z dnia (wrzuty z danego dnia będą późnym wieczorem). PozdRower Lukers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukers Napisano 21 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Cześć wszystkim w załączeniu link do galerii zdjęć z wyprawy rowerowej Polska "Świnoujście" - Portugalia "Cabo Da Roca". http://tourbike.eu/index.php?album=Polska-Portugalia-04-06.15 Miłego oglądania . PozdRowerek Lukers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smallR Napisano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Patrzac po zdjeciach PKP dalo znowu popis z miejscami na rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kriskris Napisano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 Cabo Da Roca 2015 - najbardziej wysunięty przylądek Europy na zachód. Wstępne założenia do wyprawy: 1. Termin Start: Polska, Świnoujście, termin do ustalenia. Zakończenie: Portugalia, Lizbona, termin do ustalenia. Planowany okres wyprawy: ok. 1 miesiąca. 2. Noclegi Polska (namioty, ew. noclegi na kwaterach), zagranica (namioty). 3. Trasa Przejazd rowerami: Polska, Niemcy, Holandia, Belgia, Francja, Hiszpania, Portugalia. Trasa przejazdu do ustalenia. Powrót samolotem. Osoby zainteresowane proszę o kontakt na gg 8692692,email lukers@tourbike.eu, moja strona www.tourbike.eu PozdRower Lukers witam ! super sprawa , no niestety w tym roku jedziemy do Włoch 3300 km , ale w przyszłym roku Portugalia musowo . Zyczę powodzenia i zapraszam na moja stronkę .... KRIS BUSZ SCOTT BIKE ....... NA FB OCZYWISCIE . JAK BYŚ JECHAŁ W PRZYSZŁYM ROKU JESZCZE RAZ , TO JUZ MASZ KOMPANA , POZDRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.