Skocz do zawartości

[rower] wybór roweru fitness

mati9810

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

A więc tak.

Po dodaniu kilku tematów na forum odnosnie wyboru roweru, postanowiłem w końcu, że kupię rower fitness.

Wolałbym, aby hamulce były v-brake, ale się nie upieram.

Budżet do około 3500.

Czekam na jakieś propozycje.

Napisano

Możesz się zainteresować  MERIDA, ja osobiście jeździłem na modelu T1, to właśnie rower typu fitness i bardzo mi odpowiadał wiec go zamówiłem.Z Twoim budżetem możesz już kupić wersję T3. Poza tym rozważałem takze Kellysa Physio 50 ale merida wygrała.

Napisano

Dziś przetestowałem na 40km T1 i jedyną jej wadą jaką zauważyłem to to że nie ma baranka bo aż korci ciągle leżeć ale to w końcu rower fitness a nie typowa szosa.Także po jednym dniu uważam ten rower za odpowiedni dla kogoś kto szuka klasy fitness.Wygodny, szybko się rozpędza i dosyć lekki.

• 2 miesiące temu...
Napisano

Dziś przetestowałem na 40km T1 i jedyną jej wadą jaką zauważyłem to to że nie ma baranka bo aż korci ciągle leżeć ale to w końcu rower fitness a nie typowa szosa.Także po jednym dniu uważam ten rower za odpowiedni dla kogoś kto szuka klasy fitness.Wygodny, szybko się rozpędza i dosyć lekki.

Czaro88, mam teraz podobny wybór:

1. Kross pulso 1

2. Kellys physio 30

3. Merida speeder t2

Dlaczego u Ciebie merida wygrała z kellysem

Pozdr,

Radek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...