Czeczen Napisano 29 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Witam, powoli przymierzam się do kupna nowej latarki. Chciałbym się dowiedzieć, czy opłaca się wziąć tą latarkę? http://olx.pl/oferta/latarka-led-convoy-s2-cree-xm-l2-650lm-18650-rower-i-edc-CID99-ID5RwAt.html#058450f47c Czy może lepiej wziąć z fasttecha? Zaleta tej aukcji jest taka, że mieszkam w Gliwicach i mam niedaleko, a mógłbym od razu dokupić aku i ładowarkę. Tylko nie wiem czy warto tyle dawać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElSor Napisano 29 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Sprzedaje to maciex ze swiatelek także mogę tylko powiedzieć, że nie dostaniesz badziewia a porządnie zrobioną latarkę przygotowaną na wiele km jazdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czeczen Napisano 5 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Jestem już po zakupie latareczki, świeci super Tak więc zdecydowanie polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzemi15 Napisano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 @up, kupiles ta latarke z linka wyzej?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzewho Napisano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Ja tez ja kupilem od maciexa. Miedzy innymi na rower. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czeczen Napisano 26 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 @up, kupiles ta latarke z linka wyzej?? Tak, dokładnie z kolimatorem 38*. Dla mnie na rower idealna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzewho Napisano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Probowal ktos w niej (S2+) wykrecac elektronike i wymieniac optyke? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arekm Napisano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Tak, bezproblemowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.