kofm Napisano 28 Lipca 2014 Napisano 28 Lipca 2014 Witajcie, jako że lubię sobie posłuchać muzyki w czasie jazdy, a słuchawki to chyba nienajlepszy wybór wymyśliłem, że kupie koszyk na bidon mocowany na kierownice i tam wsadzę głośnik ( JBL Charge ). Przy okazji będę mógł sobie podładować telefon, bo głośnik ma taką funkcje. Co o tym myślicie, czy to dobry pomysł ?
tobo Napisano 28 Lipca 2014 Napisano 28 Lipca 2014 Świetny. Podzielisz się własnymi doznaniami z otoczeniem. To trochę jak muzyka z samochodu przy otwartych oknach + "zimny łokieć". Ale kto powiedział że "wieś tańczy i śpiewa" to coś zdrożnego.
kofm Napisano 28 Lipca 2014 Autor Napisano 28 Lipca 2014 Oczywiście, nie mam zamiaru korzystać z tego gdy będę jeździł po mieście, bo to rzeczywiście by dziwnie wyglądało, ale w miejscach gdzie za bardzo nie ma ludzi
zoltreq Napisano 28 Lipca 2014 Napisano 28 Lipca 2014 Jak nie ma ludzi to i słuchawki nie będą problemem.
Sonix Napisano 28 Lipca 2014 Napisano 28 Lipca 2014 He he przypominają mi się czasy gdzie "tuningowaliśmy" rowery z kolegami za młodych czasów. Sam miałem w rowerze migacze, do tego lampa cofania z fiata(halogen) jako światło przednie. Z tyłu przeciwmgielne czerwone jako tylna lampa zrobiona wraz z funkcją stop. Walkman schowany w starej saszetce na narzędzia rowerowe, a głośniczki z walkmana przykręcone na końcach kierownicy skierowane w swoją stronę. A i obowiązkowo długa antena samochodowa z tyłu.
asked Napisano 28 Lipca 2014 Napisano 28 Lipca 2014 A nie myślałeś o słuchawkach z otwartą konstrukcją? Głośnik w rowerze to nie jest dobry pomysł...
Mod Team mrmorty Napisano 28 Lipca 2014 Mod Team Napisano 28 Lipca 2014 to znaczy o jakie miejsca chodzi?Wjeżdżasz do lasu, bo tam nie ma ludzi i odpalasz "Ona tańczy dla mnie"??? Szczyt wieśniactwa!zamykam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.