kofm Napisano 28 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 Witajcie, jako że lubię sobie posłuchać muzyki w czasie jazdy, a słuchawki to chyba nienajlepszy wybór wymyśliłem, że kupie koszyk na bidon mocowany na kierownice i tam wsadzę głośnik ( JBL Charge ). Przy okazji będę mógł sobie podładować telefon, bo głośnik ma taką funkcje. Co o tym myślicie, czy to dobry pomysł ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 28 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 Świetny. Podzielisz się własnymi doznaniami z otoczeniem. To trochę jak muzyka z samochodu przy otwartych oknach + "zimny łokieć". Ale kto powiedział że "wieś tańczy i śpiewa" to coś zdrożnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kofm Napisano 28 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 Oczywiście, nie mam zamiaru korzystać z tego gdy będę jeździł po mieście, bo to rzeczywiście by dziwnie wyglądało, ale w miejscach gdzie za bardzo nie ma ludzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zoltreq Napisano 28 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 Jak nie ma ludzi to i słuchawki nie będą problemem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sonix Napisano 28 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 He he przypominają mi się czasy gdzie "tuningowaliśmy" rowery z kolegami za młodych czasów. Sam miałem w rowerze migacze, do tego lampa cofania z fiata(halogen) jako światło przednie. Z tyłu przeciwmgielne czerwone jako tylna lampa zrobiona wraz z funkcją stop. Walkman schowany w starej saszetce na narzędzia rowerowe, a głośniczki z walkmana przykręcone na końcach kierownicy skierowane w swoją stronę. A i obowiązkowo długa antena samochodowa z tyłu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asked Napisano 28 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 A nie myślałeś o słuchawkach z otwartą konstrukcją? Głośnik w rowerze to nie jest dobry pomysł... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 28 Lipca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 to znaczy o jakie miejsca chodzi?Wjeżdżasz do lasu, bo tam nie ma ludzi i odpalasz "Ona tańczy dla mnie"??? Szczyt wieśniactwa!zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.