fragi Napisano 28 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 Witam, kilka dni temu zakupiłem Tribana 500 na stronie Decathlonu, dziś doszła paczka. Niestety albo i stety ale oprócz roweru, faktury i formularza zwrotu towaru nie było nic więcej. Czy orientuje się ktoś czy decathlon powinien mi dać jakąś instrukcję do roweru czy cos więcej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yason Napisano 28 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 Ostatnio też kupowałem w Decathlonie rower, miało to miejsce bezpośrednio w sklepie. Też byłem zdziwiony brakiem jakiejkolwiek książeczki/karty gwarancyjnej/instrukcji, więc specjalnie zapytałem o to przy kasie - wychodzi na to że roszczenia gwarancyjne i serwis rozpatrywane są tylko na podstawie paragonu/faktury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fragi Napisano 28 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 Ok, dobrze wiedzieć. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
henrus Napisano 29 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Ciekawe czy w takim przypadku będą odrzucać reklamacje tłumaczeniem że rower użytkowany niezgodnie z przeznaczeniem ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baikal Napisano 29 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Polecam zalozyc karte decathlonu, nie trzeba mieiec zadnych rachunkow, faktor spore ulatwienie bo maja wszystko w systemie no i dodatkowe bonusy i czasami dluzsze gwarancje, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QQQ13 Napisano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 Kiedyś miałem rower z decathlonu i instrukcje obsługi dostałem na płycie CD. Co do karty decathlonu również polecam ja założyć. Przy reklamacji nie musisz mieć dowodu zakupu, tylko musisz wykazać że dany rower kupiłeś w danym sklepie a w tym pomoże Ci karta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.