Maciek226 Napisano 28 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 witam chcąc zmienić skok w raidonie wyjąłem podkładke plastikową prawdopodobnie z sprężyny negatywnej?? po tym zabiegu amor stał się dużo twardszy i nie wysunoł się na tyle ile powinien ( zmieniałem ze 100 na 120 przy 100 miał ok 110mm teraz ma 115-125) jakies pomysły ?? porady doświadczył ktoś tego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajutrw Napisano 28 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 Hm a tam nie ma trzpienia ktorego sie wybija i przesuwa wyzej badz nizej, tak jak w Epiconie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek226 Napisano 28 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 niestety nie ma i zmienia się chyba podkładkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajutrw Napisano 28 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 Hm to jest wersja sprezynowa czy powietrzna? Bo widzialem ze pisales cos o przerobce na powietrzaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek226 Napisano 28 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 pisałem ale przeróbka się nieudała i została sprężyna a teraz potrzebuje go na 120 zrobić i mam z tym problem , podczas próby zagazowania go żadna częśc nie została zmodyfikowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 No to odpowiedz jest prosta, zmieniajac na skok 120 musisz kupic sprezyne dluzsza pod 120mm skok, a wiem ze sa takie dostepne!!! bo sam to zmienialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi