Exodiss Napisano 28 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 Witam, potrzebuje pilnej opini osoby która się zna, jestem początkującym rowerzystą i chcę kupić bardzo tanio szosówkę. Znalazłem : http://allegro.pl/show_item.php?item=4435691213 Chciałbym wiedzieć czy warto kupić ten rower i jak tak to do jakiej ceny, jestem w stanie odebrać go osobiście dlatego tak bardzo zależy mi na czyjejś opinii. Byłbym bardzo wdzięczny, mam jeszcze 2 godziny. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marco68 Napisano 28 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 A chcesz na tym jeździć? Czy wystawić w dziale zabytki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exodiss Napisano 28 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 Tylko by jeździć , ważne chyba by napęd działał co ? Prosiłbym o konkretną opinię jeśli możesz, ja się nie znam. Pisałem ze sprzedawcą i twierdzi że nic krzywe nie jest i napęd chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marco68 Napisano 28 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 A co ci napisze? Jak dołożysz 400 w remont to pojedziesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exodiss Napisano 28 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 A będzie to jeździć?? Warto do 250 zł?? Bo lepszego chyba nic nie znajde raczej co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marco68 Napisano 28 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 Kupienie roweru za 250 zyla to jak chodzenie po polu minowym, może się udać ale z reguły trafiasz na minę przy drugim kroku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.