sebasw Napisano 1 Lipca 2006 Napisano 1 Lipca 2006 jak w temacie.... w którym miejscu stopy - na wysokości czego, powinno się montować bloki ? idealnie na wysokości śródstopia ? niżej, wyżej ? pozdrawiam.
Mały Napisano 1 Lipca 2006 Napisano 1 Lipca 2006 Wedle uznania . Nie ma jakiejś regóły. Ustawiasz tak, jak jest Ci najwygodniej.
sebasw Napisano 1 Lipca 2006 Autor Napisano 1 Lipca 2006 e tam, właśnie się zastanawiam, bo coś mi cierpnie stopa.... pozatym nie wiem, czy przy obecnym ustaiwneiu efektywnie wykorzystuje siłe nóg.
birdman Napisano 5 Lipca 2006 Napisano 5 Lipca 2006 zalezy jak lubisz naciskac na pedal: bardziej srodstopiem czy bardziej palcami; i tak jak lubisz tak montujesz bloki; ja na przyklad jezdz z blokami przesunietymi w strone srodka stopy;
Gość gacek Napisano 10 Lipca 2006 Napisano 10 Lipca 2006 sebasw - mialem podobny problem i wystarczylo tylko poluzowac rzepy, nawet kolana mnie bolaly jak mialem mocno dociagniete rzepy :/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.