Skocz do zawartości

Zakup roweru do 4500 zł

brancelo

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich .Jestem tutaj swierzakiem moj pierwszy post. Niestety ukradli mi rower w dniu 27.07.2014 w lodzi na rogu pilsudskiego a kilnskiego(informuje miejsce zeby nikt tam roweru nie zostawial.) Posiadalem rower nie byle jaki bo KELLYS DEfinite 2011 RAMA 21 CALI

PRZERZUTKA PRZOD SLX M661-10 RAPID FIRE PLUS

PRZERZUTKA TYŁ XT M773

MANETKI SLX SL-M660

KORBA M552 (42-32-24)

KASETA SLX HG81

PIASTY CHYBA DEORE M525 32

AMORTYZATOR NRX-S LO LITE 75MM

HAMULCE TARCZOWE hAYES STROKER TRIAL

Powiem tak rower jak dla mnie bardzo fajny.to byl moj 1 rower taki drogi (cena 3300 rok temu kupiony). Narzekalem troche na hamulce one byly jednak troche za slabe. Oraz wada jakos nie moglem jezdzic szybciej z gorki jak by bylo brak przelozeń (za mało_ tak mi sie wydaje.

Mam 28 lat waze 108 kilo.Jezdze duzo na rowerze. Tygodniowo 150 kilometrow>i jezdze szybko kondycja sie juz wyrobila.Predkosci 30 40 a z gorki nawet prawie 60 nie sa mi obce.Energicznie przyspieszam, czasami wjezdzam na teren do lasu (delikatny teren troga szutrowa ziemia mocno ubita czasami jakies male korzenie  czy kamyczki), szybko podjezdzam pod krawezniki.

Tak jezdze i taki rower mialem>Potrzebuje pomocy co kupic do max 4500 ale to absolutny max.

Moje propozycje

Najnowszy

Kellys definite

Unibike xenon

wheeler cross 6.6

Kross evado 7.0

Cube cross Pro 2014

Merida 900

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...