Voss73 Napisano 29 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Cholera, gdy kupowałem samochód to nie miałem takich dylematów jak przy wyborze roweru . Chyba faktycznie czasem lepiej za dużo nie kalkulować, tylko kupić co się podoba i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzio12 Napisano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Hej no i co tam wykombinowałeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Voss73 Napisano 3 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2014 (edytowane) No cóż, zdecydowałem się na tego Scotta. Jak na razie spisuje się znakomicie. Dzięki wszystkim za porady i informacje, bo bez nich to chyba bym się do grudnia zastanawiał Edytowane 3 Sierpnia 2014 przez Voss73 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzio12 Napisano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2014 Myślę , że nie będziesz żałował. A jak by ci rama pękła to od razu pisz . Miłego smigania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Voss73 Napisano 6 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2014 No właśnie, już po zakupie dopadły mnie jednak wątpliwości. A wszystko za sprawą słynnej sztywnej osi. W Treku jest opcja by założyć taką piastę, Canyon miałby to już "w pakiecie". Tyle że ja nie jeździłem na rowerach ze sztywną osią i nie wiem czty róznica jest na tyle duża by było czego żałować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amauser Napisano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 Mam podobny dylemat: Canyon AL SLX 7.9 ze względu na sztywną oś, czy może jednak Scott Scale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiowu Napisano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 No właśnie, już po zakupie dopadły mnie jednak wątpliwości. A wszystko za sprawą słynnej sztywnej. wyluzuj się ... jest dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Voss73 Napisano 8 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 (edytowane) grzesiowu, mam nadzieję że wiesz co mówisz Edytowane 8 Sierpnia 2014 przez Voss73 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi