Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja bym Jednak dołożył jakies 200 złotych do sprzętu i szukał czegoś lepszego. Chyba, że wchodzi w grę rower używany. Bo na takim amorku i przerzutkach długo nie będziesz zadowolony. Dziewczyna moja kupiła za 750 złotych nowego Krossa Xehagona V4 za 750 złotych. Z tego co wiem koleś miał jeszcze jednego na zbyciu. NIby nic wielkiego ale jednak o dwie klasy wyżej przerzutki(altusy) i do tego regulowany amortyzator.

Napisano (edytowane)

Przerzutki wezmę od starego roweru :) link do tego roweru i rozmiar ramy bym prosił 

Edytowane przez wojwal
Napisano

Kupiłem niedawno Kandsa z tej aukcji. Z marszu musisz zainwestować 200zł bo kierownica, mostek i chwyty do niczego sie nie nadają. Amor jest z gwintem na klasycznych sterach. Generalnie widać że to tani rower do lajtowego smigania.

Napisano

Ok czyli na takie niedzielne przejażdżki się nadaje czy nie ?? I tak dalej kieruje pytanko lazaro czy kands ??

Napisano

Kupiłem niedawno Kandsa z tej aukcji. Z marszu musisz zainwestować 200zł bo kierownica, mostek i chwyty do niczego sie nie nadają. Amor jest z gwintem na klasycznych sterach. Generalnie widać że to tani rower do lajtowego smigania.

200 ?????? to chyba  mostek i kiere w karbonie kupowałeś a chwyty z habanowego drewna 

Napisano

Kupując najtańsze sh*towe podzespoły zooma na allegro musiałbyś wydać 130zł. 

Ps. Chyba że twój post jest tak wyszukaną ironią do kupywania tanich części do taniego roweru :|

Napisano

tak, tak , szitowe za 130 . za 100 to masz komplet truvativ team  w wadze kiera 140 gram i mostek tez cos koło tego 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...