Pious Napisano 27 Lipca 2014 Napisano 27 Lipca 2014 Właśnie wybierałem się na przejażdżkę i zauważyłem coś takiego: Przejechałem na tych oponach jakieś 3tys. km. Nigdy nic nie pękło, w dziury raczej nie wpadałem. Opona do wymiany? Co byście polecili? Mieszkam obecnie w UK i widzę, że te opony kosztują na ebayu około 30 funtów. Ten ,odel to Michelin Dynamic Sport. Chętnie kupiłbym coś lepszego, ale oczywiście w rozsądnej cenie.
tobo Napisano 27 Lipca 2014 Napisano 27 Lipca 2014 Continentale wersja Gator Skin. Wybrzuszenie to wada materiałowa, można spróbować reklamować.
Pious Napisano 27 Lipca 2014 Autor Napisano 27 Lipca 2014 Dzięki za ekspresową odpowiedź. Nie jestem w PL, gdzie kupiłem rower, poza tym opona ma trochę przejechane. Czyli można ją wymieniać, bo z tym nic się nie zrobi? Kupilem te continentale. Drogie, ale bedzie zrobione. We wtorek ide po rower, bo musieli je zamowic dopiero. Dzieki za pomoc, oby sie spisywaly.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.