wookie Napisano 1 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2006 Taka Deorka http://www.allegro.pl/item112493825_nowa_k..._r_okazja_.html + suport np. Deore na octalicnk ( razem jakies 250 zl ) czy moze doplacic ta 100 zl i kupic Lx ze zaintegrowana osia. 100 zl piechota nie chodzi ;] , jest jakas zasadnicza roznica na korzysc tego LX zeby warto bylo doplacic ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin5611 Napisano 2 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 Ja chyba jednak brał bym bez zintegrowanej osi bo jakos sporo mozna poczytac o proble4mach w jezdzie w blocie i padających lozyskach... Mały ot: Turbinke chcesz wymienic na deore? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wookie Napisano 2 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 No wlasnie tez jakos wole ze tak powiem tradycyjny zestaw korba + suport ale jestem ciekaw jak to inni widza. Moze jakies inne propozycje w cenie 250 zl ? No badz 350 zl o ile to warte bedzie ;]. OT Hmm caly czas sie zastanawiam nad ta zmiana ale chcialbym cos pod 4 srubki + octalink np. , troche mi jej szkoda w sumie ale jakos przezyje ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roge Napisano 2 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 Ja osobiście jestem niezadowolony z LX 580 i jeśli już miałbym brać nowego LX, to tylko wersję z suportem. Osobiście przesiadam się właśnie na LX FC-M563 z suportem XT na kwadrat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stasio Napisano 2 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 Kumpel ma zintegrowanego LX i jest bardzo zadowolony a duuuzo jezdzi. Ja bym bral lx. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 2 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 Ja mam DEORE FC-M540 i jestem zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Putek Napisano 2 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 Ja to bym wziął korbe deore LX octalink za 190 widziałem gdzieś i do tego suport bb es deore lx/xt ja miałem taki zestaw z suportem LX i byłem bardzo zadowolony, a teraz jeżdże na Deore XT zintegorwanym i też jestem bardzo zadowolony, ja w sumie bym brał na octalinka deore LX zamiast zintegorwanego, bo mneij problemów, a co do zintegorwanych to są problemy z łożyskami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.