ridernsbikes Napisano 26 Lipca 2014 Napisano 26 Lipca 2014 no wiem ze to głupie pytanie ale nwm czy na swoje obręcze mogę kupic fajne opony bo ja się nie znam kolega mi rower pomagał złozyc a skinwall są tylko 2.15 albo może wiecie jaki sa fajne opony z wolami na te obręcze ??? pliss szyko musze znać odp bo opony mi popekąły już po 2 latach jazdy
Mod Team safian Napisano 26 Lipca 2014 Mod Team Napisano 26 Lipca 2014 http://www.forumrowerowe.org/topic/66200-opony-kompatybilnosc-opon-z-obreczami/ Poza tym to korzystaj ze znaków interpunkcyjnych i wielkich liter, bo tego co napisałeś nie da się odszyfrować.
ridernsbikes Napisano 26 Lipca 2014 Autor Napisano 26 Lipca 2014 ok tylko spokojnie szybko pisałem sr a z tego linku ta ja nic nie czaje co oni tam ..... nic się z tego nie dowiedałem tylko cos o cinieniu piszą
Mod Team safian Napisano 26 Lipca 2014 Mod Team Napisano 26 Lipca 2014 Masz tabelkę, zależność między szerokością wew. obręczy a dopuszczalną szerokością opony (powinna być w tamtym temacie, ale obrazek wygasł chyba).
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.