adrionn Napisano 26 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2014 (edytowane) Witam, chciałbym odchudzić swojego crossa bo na chwilę obecna niezła krowa z niego 14,5kg. Budżet nie jest bliżej określony bo też nie chcę robić wszystkiego naraz. Przy okazji chciałbym też poprawić pozycję za kierownicą i zmienić mostek bo ten regulowany jest już podniesiony dość wysoko a ja siedzę "wyciągnięty" do przodu. Na razie głównie myślę nad zmianą amora który będzie miał blokadę. Wiem że można zmienić jeszcze koła, ale jak mówiłem nie wszystko naraz. Chciałbym zrobić z niego coś a'la MTB na 28" o ile to możliwe Myślałem też żeby zmienić po prostu crossa na MTB ale już sam nie wiem... Edytowane 26 Lipca 2014 przez adrionn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackiwan Napisano 26 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2014 a ja siedzę "wyciągnięty" do przodu. Myślałem też żeby zmienić po prostu crossa na MTB ale już sam nie wiem... Na MTB będziesz jeszcze bardziej wyciągnięty,więc raczej odpuściłbym sobie kupno takiego roweru. Jak chcesz siedzieć prosto(bardziej męcząca pozycja) to kup sobie rower miejski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrionn Napisano 26 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 26 Lipca 2014 Nie o to mi chodzi, ręce mam do przodu wyciągnięte, ogólnie pozycja jest ok. Może to wina zbyt długiego mostka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi