goly33 Napisano 1 Lipca 2006 Napisano 1 Lipca 2006 w poniedzialek kupuje nowego bika poniewaz moja matka mojego starego przejechala autem, wiec chcialem sie dowiedziec jakie akcesoria powinienem kupic w pierwszej kolejnosci a jakie pozniej ze wzgledu na budzet. Prosilbym w kolejnosc od najwazniejszych do tych mniej waznych np: licznik klucze rogi itd...
stefe Napisano 1 Lipca 2006 Napisano 1 Lipca 2006 w poniedzialek kupuje nowego bika poniewaz moja matka mojego starego przejechala autem, wiec chcialem sie dowiedziec jakie akcesoria powinienem kupic w pierwszej kolejnosci a jakie pozniej ze wzgledu na budzet. Prosilbym w kolejnosc od najwazniejszych do tych mniej waznych np: licznik klucze rogi itd... kask, rekawiczki , klucze a potem reszte..... najważniejsze moim zdaniem jest oświetlenie roweru... bo kaskiem osłonisz siebie... bez światełek możesz zabić kogoś.
goly33 Napisano 1 Lipca 2006 Autor Napisano 1 Lipca 2006 na rowerze kogos zabic?? chyba nie przez przejechanie?? moim zdaniem wszelki zbedny sprzet typu swiatelka, odblaski tylko oszpeca rower
witt2 Napisano 1 Lipca 2006 Napisano 1 Lipca 2006 swiatełka tylko jak jedziesz iweczorkiem a kask obojetnie czy rano w południe czy w nocy 1. kask 2. jak chcesz jechać wiczorkiem to światełka 3. rekawiczki - bo jak wyrżniesz to sobie rece otrzesz na max ( ostatnio doceniłem fakt posiadania rekawiczek , po upadku sie przetarły na wylot , jak bym ich nie miał to bym sobie tak starł ręce... 4. klucze bo jak sie wywalisz to musisz jakoś rowerek do kupy poskładać możesz sobie kupić lampke czołówke dobra na rower i tak ogólnie dobrze mieć taki sprzecik
stefe Napisano 1 Lipca 2006 Napisano 1 Lipca 2006 na rowerze kogos zabic?? chyba nie przez przejechanie?? moim zdaniem wszelki zbedny sprzet typu swiatelka, odblaski tylko oszpeca rower widać, że masz małe pojęcie o tym co może stać się na drodze. przez ciebie ktoś może np. samochodem wyrżnąć w drzewo, przejechać kogoś. aby mniej takich jak ty na drodze. ty masz być widoczny, a nie piękny. bez światełek to na własnej drodze jeździj... a normalnie stosuj się do przepisów... wyjdzie to tobie i innym na dobre. możesz sobie kupić lampke czołówke dobra na rower i tak ogólnie dobrze mieć taki sprzecik mówisz o takiej na gumce? którą można przyczepić na siebie? jak tak to pewnie będzie niezgodna z przepisami z powodu umieszczenia jej za wysoko i tego, że nie jest przymocowana do roweru.
witt2 Napisano 1 Lipca 2006 Napisano 1 Lipca 2006 mówisz o takiej na gumce? którą można przyczepić na siebie? jak tak to pewnie będzie niezgodna z przepisami z powodu umieszczenia jej za wysoko i tego, że nie jest przymocowana do roweru. zgadza sie nie jest zgodne z przepisami !!! za wysoko i nie doczepione ja mam i nocą oprócz lampki którą doczepiam do roweru ubieram jeszcze czołówke aby być lepiej widzialnym i lepiej samemu widzieć...
goly33 Napisano 1 Lipca 2006 Autor Napisano 1 Lipca 2006 tak tak rozumiem, wieczorami nie jezdze bo u dziewczyny siedze:) dobra cos jeszcze??
witt2 Napisano 1 Lipca 2006 Napisano 1 Lipca 2006 kask i klucze ,rekawiczki, licznik aha OKULARY !!! ( bardzo ważny sprzet rowerowy)
stefe Napisano 1 Lipca 2006 Napisano 1 Lipca 2006 no okulary są przydatne... wystarczą zwykłe nie przyciemniane... bardziej ochronne (owady, pył, błoto itp.).
witt2 Napisano 1 Lipca 2006 Napisano 1 Lipca 2006 ja w sumie tylko na lato daje żółte szybki , jeienią i zimą mam przeźroczyste....
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.