Romanek5 Napisano 24 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 Witam.mam do oddania komplet Tektro Draco Białe. Są uszkodzone ,po wypadku rozwaliło się łączenie między klamrami a klamkami. Oddaję je za 25zł (doładowanie konta do orange)-Jeśli ktoś uzasadni to mogę oddać za 0 zł. Wysyłacie mi kod a ja wysyłam je do was kurierem/poczta. Prócz tego rozwalenia to są sprawne w 100%. mail kontaktowy: romanek5@interia.eu od 29.07 -04.08 nie będę miał dostępu do internetu. Uprzedzam że są one uszkodzone, i nie zamierzam brać pod uwagę żadnej reklamacji. zdjęcia. http://imgur.com/a/E7gxz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 24 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 Rezerwuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romanek5 Napisano 24 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 Trafiła się druga osoba, pod nickiem "kozioł". Także chyba będziecie musieli się licytować. ty "zarezerwowałeś" na forum a on 1 napisał maila. Także ,niechaj się licytacja rozpocznie . glhf. Licytujemy do jutra do 18. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 25 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 · Ukryte przez Fenthin, 25 Lipca 2014 - Brak powodu Ukryte przez Fenthin, 25 Lipca 2014 - Brak powodu Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ Odnośnik do komentarza
flor3q Napisano 27 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 Dalej na sprzedaż czy sprzedane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romanek5 Napisano 27 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 Już poszły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 27 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.