Wilku89 Napisano 1 Lipca 2006 Napisano 1 Lipca 2006 Tak wiem moja glupotaa. Wsadzilem kask na bagaznik rowerowy mojego brata ciotecznego i w czasie jazdy zaplataly sie sznurki w szprychach tym samym niszczac spinki te mocujace po boku, pod uchem i spinke pod brodą. Jakos to skleilem, ale sie ledwo trzyma. Wiecie, gdzie to mozna dostac? W rowerowym nie mają. Zalezy mi, tez zeby bylo firmowe GIRO... bo to kask giro skyline. Na szczescie skorupa nie ucierpiala, tylko te spinki...
Wilku89 Napisano 1 Lipca 2006 Autor Napisano 1 Lipca 2006 Znajdz mi prosze kontakt do ów dystrubutora giro w Polsce.
Wilku89 Napisano 1 Lipca 2006 Autor Napisano 1 Lipca 2006 Dobra dzieki, wysle do nich meila z zapytaniem, czy maja takie spinki na zbyciu
Wilku89 Napisano 1 Lipca 2006 Autor Napisano 1 Lipca 2006 Nie radze, nie jeździłem dzis w ogole, jutro to samo, bo niedziela, a hampel w poniedziałek przyjdzie Zeby nie robic off, pogadamy na priv, lub daj mi swoje gg w wiadomosci prov witt2.
Wilku89 Napisano 1 Lipca 2006 Autor Napisano 1 Lipca 2006 Napisalem do nich meila, czy nie maja ów spinek, czekam az odpiszą
Wilku89 Napisano 3 Lipca 2006 Autor Napisano 3 Lipca 2006 Wiadomosc od bikemana: 1. Witam, takie klamry dostanie Pan gratis. Jeśli jest Pan z Warszawy, to zapraszam po odbiór do naszego salonu, a jeśli spoza, to proszę podać adres korespondencyjny - klamerki zostaną wysłane pocztą. Pozdrowienia Tomasz Gołębiewski BIKEMAN ul. Samolotowa 4 03-984 Warszawa +48 22 6738348 +48 22 6738349 info@bikeman.pl http://www.bikeman.pl KW> Wiam. Otóż mam do Państwa pewną sprawę. Słyszałem, ze KW> jestescie dystrybutorem GIRO w Polsce. Od niedawna mam kask Giro KW> Skyline, ale pekla mi spinka mocujaca pod brodą i jedna spinka KW> mocujaca sznurek pod uchem. Czy mozna ów spinki kupic u Panstwa? KW> Jesli tak, to jaka kwota? ____________________________ 2. Witam, tak, przesyłka również jest gratis, wyślę priorytetem. Pozdrowienia Tomasz Gołębiewski BIKEMAN ul. Samolotowa 4 03-984 Warszawa +48 22 6738348 +48 22 6738349 info@bikeman.pl http://www.bikeman.pl woe> ************ woe> *********** woe> *********** woe> podkaprackie, Polska woe> Za przesyłkę również nie płacę? woe> Proszę o priorytet, gdyż obóz rowerowy mam 9 lipca, a woe> chciałbym ,by kask był w pełni sprawny. **** - to moje dane
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.