Wilku89 Napisano 1 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2006 Tak wiem moja glupotaa. Wsadzilem kask na bagaznik rowerowy mojego brata ciotecznego i w czasie jazdy zaplataly sie sznurki w szprychach tym samym niszczac spinki te mocujace po boku, pod uchem i spinke pod brodą. Jakos to skleilem, ale sie ledwo trzyma. Wiecie, gdzie to mozna dostac? W rowerowym nie mają. Zalezy mi, tez zeby bylo firmowe GIRO... bo to kask giro skyline. Na szczescie skorupa nie ucierpiala, tylko te spinki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 1 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2006 Zapytaj dystrybutora, może będą mogli Ci pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilku89 Napisano 1 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 1 Lipca 2006 Znajdz mi prosze kontakt do ów dystrubutora giro w Polsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 1 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2006 http://www.bikeman.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilku89 Napisano 1 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 1 Lipca 2006 Dobra dzieki, wysle do nich meila z zapytaniem, czy maja takie spinki na zbyciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witt2 Napisano 1 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2006 a jak sobie radzisz bez hamulca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilku89 Napisano 1 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 1 Lipca 2006 Nie radze, nie jeździłem dzis w ogole, jutro to samo, bo niedziela, a hampel w poniedziałek przyjdzie Zeby nie robic off, pogadamy na priv, lub daj mi swoje gg w wiadomosci prov witt2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 1 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2006 W sumie bikeman powinien pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilku89 Napisano 1 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 1 Lipca 2006 Napisalem do nich meila, czy nie maja ów spinek, czekam az odpiszą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilku89 Napisano 3 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 Wiadomosc od bikemana: 1. Witam, takie klamry dostanie Pan gratis. Jeśli jest Pan z Warszawy, to zapraszam po odbiór do naszego salonu, a jeśli spoza, to proszę podać adres korespondencyjny - klamerki zostaną wysłane pocztą. Pozdrowienia Tomasz Gołębiewski BIKEMAN ul. Samolotowa 4 03-984 Warszawa +48 22 6738348 +48 22 6738349 info@bikeman.pl http://www.bikeman.pl KW> Wiam. Otóż mam do Państwa pewną sprawę. Słyszałem, ze KW> jestescie dystrybutorem GIRO w Polsce. Od niedawna mam kask Giro KW> Skyline, ale pekla mi spinka mocujaca pod brodą i jedna spinka KW> mocujaca sznurek pod uchem. Czy mozna ów spinki kupic u Panstwa? KW> Jesli tak, to jaka kwota? ____________________________ 2. Witam, tak, przesyłka również jest gratis, wyślę priorytetem. Pozdrowienia Tomasz Gołębiewski BIKEMAN ul. Samolotowa 4 03-984 Warszawa +48 22 6738348 +48 22 6738349 info@bikeman.pl http://www.bikeman.pl woe> ************ woe> *********** woe> *********** woe> podkaprackie, Polska woe> Za przesyłkę również nie płacę? woe> Proszę o priorytet, gdyż obóz rowerowy mam 9 lipca, a woe> chciałbym ,by kask był w pełni sprawny. **** - to moje dane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.