Skocz do zawartości

[rower] Tander - poszukiwania

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam dzisiaj byłem w sklepie z rowerami ponieważ szukam roweru. Chciałem dostać Spartacusa lub Kands Maestro. Oba rowery są ale: Spartacus jest 1 ale nie ma ramy 19 (sklep nie sprowadza bo chce sprzedać obecne), Kands Maestro jest kilka ale cenowo po 1800zł.

Znalazłem za to:

Tander (z kands'a) cena 1350zł koła 28 rama 19' na cienkich oponach siodełko wyprofilowane (typowy cross) na kasetach cały z osprzętu Shimanu + w przednim kole ma prądnice ( do lampy a gdy wylacze lampe daje wspomaganie na koło) na amortyzatorach i ma zabudowe na przednią korbe i łańcuch. W zestawie ma bagaznik i błotniki ale gość mówił że są one do demontażu. Całkowita waga roweru 16kg (z bagazniekiem i błotnikami).

Błąd zrobiłem taki że nie spisałem jego dokładnej marki ponieważ chciałem go wstawić tutaj i dać wam do opini. Szukając w internecie nie mogę znależć takiego roweru być może wy dacie radę znaleźć dokładnie ten rower lub może kojarzycie ten rower i jesteście w stanie wystawić o nim opinie?

Napisano

Po tym co napisałeś wnioskuję, że nie jest to cross a trekking. http://www.storowero...any,1768,p.html coś takiego ?

No własnie ze to nie jest ten rower :D

Ten co widziałem ma całkiem inne koła/siodełko/kierownice i ogólnie estetycznie :D Tak jak bym go nie mógł znależć w necie :D 

Ten z linku jest na wolnobiegu ten w sklepie był na kasecie 

Napisano

Witam dzisiaj byłem w sklepie z rowerami ponieważ szukam roweru. Chciałem dostać Spartacusa lub Kands Maestro. Oba rowery są ale: Spartacus jest 1 ale nie ma ramy 19 (sklep nie sprowadza bo chce sprzedać obecne), Kands Maestro jest kilka ale cenowo po 1800zł.

Znalazłem za to:

na kasetach cały z osprzętu Shimanu + w przednim kole ma prądnice ( do lampy a gdy wylacze lampe daje wspomaganie na koło)

Osprzet shimano niewiele nam mówi. No i o co chodzi z tym wspomaganiem?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...