Skocz do zawartości

[rower] Karbon Discovery-czy warto

nbd

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Poszukuję ostatnio roweru dla siebie, ma służyć głównie do dojazdów do pracy i wycieczek poza miasto na średnich dystansach. 

Wpadł mi w oko Kands Maestro 2013, w sumie umówiłam się już ze sprzedawcą na oględziny i w sobotę ma zapaść decyzja czy rowerek mi spasuje, czy jednak nie będzie to miłość od pierwszego wejrzenia. No ale wracając do tematu posta - wpadłam dziś na ten rower:

http://www.kbikes.nl/a-614292/karbon-discovery-28-h/

Karbon Discovery 28 - wygląda dość fajnie, zastanawia mnie jedynie połączenie przerzutki Shimano Altus i Alivio -czy to ma prawo dobrze działać? I czy w ogóle ktoś z Was miał styczność z tą marką? W temacie poświęconym tym rowerom wypowiadano się raczej sceptycznie, został on (temat) zamknięty, stąd mój post.

Będę bardzo wdzięczna za głosy w mojej sprawie - czy warto odkochać się w Kandsie na rzecz Karbonika ;-)

P.S. To mój pierwszy temat-jeśli coś zrobiłam źle to mea culpa i przepraszam.

Pozdrawiam.

Napisano

Ponoć są sprzedawane po niższych cenach niż podano na stronie.Za MTB z tej stronki, kosztującego 700 euraków-zaoferowano zniżkę do 1500 zł. Jedyne co przychodzi mi na myśl, to że na rynek europejski mają inny cennik niż na polski. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...