Gość Napisano 22 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 http://warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34862,16356472,Sciezka_rowerowa_zapadla_sie_pod_rowerzysta_w_trakcie.html To trzeba mieć pecha... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atizylak Napisano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Mi na głowę w gta samolot kiedyś spadł i mnie zabił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 A w tej chwili nie mogłoby Ci spaść nagłowę coś jeszcze, bardziej realnego?... Widzisz w tym coś śmiesznego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atizylak Napisano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2014 Nie Panie poważny. Tak mi się skojarzyło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadargo Napisano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2014 Forum Teletubisiów jest trzy piętra niżej po lewej. ...tak mi się jakoś skojarzyło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 6 Sierpnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2014 zamykam, a kogoś nawet nagradzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.