z0neee Napisano 21 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 Hey, Ile mniej więcej musi być prześwitu między oponą, a "podkową" amorka? Założyłem dziś fat alberta 2,40 i jest bardzo mało prześwitu, boję się, że przy ostrym skręcie opona dotknie amorka. Mój amor to reba z 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 21 Lipca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 Powinno być tak 1cm minimum. Trzeba brać pod uwagę że jak opona "nabierze" błota to musi na to być miejsce. Fat Alberty to opony raczej do innych zastosowań niż Reba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 To co Ci sznib pisze, jak masz malo miejsca od gory pomiedzy opona a widelcem, to tym bardziej mniej z boku. Jak zaczniesz uzywac z blotem, szybko bedziesz miec LiteRebe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
z0neee Napisano 21 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 (edytowane) no to dobrze, szybciej się opona wyczyści z błota chce ktoś kupić Fat Alberta 2,40? Stan praktycznie nówka?; ) Ewentualnie zamiana na 2.25? Orientuje się ktoś czy mogę dać na przód napędową opone fat albert? bo akurat mam 2.25, a do tyłu dam "fronta". Tylko mieszanka będzie nieodpowiednia ;/ Edytowane 21 Lipca 2014 przez z0neee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 Fat Albert jak nazbieral blota to rzezbil mi nawet korone w RVL 150, ktory miejsca ma calkiem sporo, 2.25 byl bez problemu i bez problemu byl w Rebie 2008 czy 2009, jedynie baaaardzo duze bloto powodowalo ze widelec dzialal jak plug. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi