Daczenko Napisano 21 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 Witam Czy są sklepy internetowe w których można "wyrwać" Epicona w jakiejś okazyjnej cenie, 600/650 zł powiedzmy? Jesteście w stanie polecić coś innego do XC (85kg) w tej cenie? Radion odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 21 Lipca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 http://www.kupkolo.cz/produkty-vidlice-tlumice_k84/26er-klasika-mtb_k207/ Forumowe zakupy grupowe funkcjonują, poszukaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daczenko Napisano 21 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 Znam temat, ale zamówienie lipcowe już wyszło i szukam czegoś w Polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebaxgh Napisano 21 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 Dlaczego Raidon odpada ? U nas w tej cenie z nowych to Raidon XC był by niezłym wyborem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daczenko Napisano 21 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 Nie podoba mi się charakterystyka pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebaxgh Napisano 21 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 A który model testowałeś ? Bo XC działa podobnie do starszych Epiconów.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daczenko Napisano 21 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 Nie jestem pewien, kolega miał w swoim rowerze, ale go sprzedał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 21 Lipca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 Bo XC działa podobnie do starszych Epiconów.. A w tej cienie nie dostaniesz świeżego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daczenko Napisano 21 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 nie musi być z tego roku, rocznik nie ma większego znaczenia byle by był nieużywany, bądź mało uzywany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 21 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 Za 600zł w obecnej chwili w Polsce nie dostaniesz tego Epicona. Pozostaje albo ci ściągać z Czech, albo zakup czegoś używanego, albo kupno nowego Raidona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebaxgh Napisano 21 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 A w tej cienie nie dostaniesz świeżego. Pisałem o Raidonie XC i owszem dostanie się do tych 650zł bo sam taki kupiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 21 Lipca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 Pisałem o Raidonie XC i owszem dostanie Pisałem to mając na myśli oczekiwania autora co do epicona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daczenko Napisano 21 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 Problem rozwiązany, dziękuje za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant3z Napisano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 (edytowane) Witam Podepnę się pod temat, żeby bez sensu nie tworzyć nowego tematu. Epicon z 2013 za 850zł, brać? Czy szukać czegoś innego? http://allegro.pl/sr-suntour-epicon-r-l-r-100mm-2013-czarny-i4438064945.html Co polecicie? Rower Unibike Flite 26" '12 - dużo jeżdżony, 5~6 treningów tygodniowo + maratony co 3tyg Na XC się nie ścigam ale trenuje. Moja waga to 82kg Edytowane 13 Sierpnia 2014 przez mant3z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poleczek Napisano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 W tej cenie kup Epicona RLRC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant3z Napisano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 To mi poradziłeś, świetnie! Nie ma w tej cenie RC poza tym jest na QR15 co znacznie podraża koszta. W sobotę jadę oglądać rocznego Axona za 600zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quba88 Napisano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 Witam Podepnę się pod temat, żeby bez sensu nie tworzyć nowego tematu. Epicon z 2013 za 850zł, brać? Czy szukać czegoś innego? http://allegro.pl/sr-suntour-epicon-r-l-r-100mm-2013-czarny-i4438064945.html Niecały rok temu kupiłem właśnie tego Epicona z tej aukcji (wtedy były jeszcze po 780 zł), a dokładniej czarnego. Przez zimę go trochę zmroziło, był strasznie zamulony, ale nie tylko ja tak miałem. Na wiosnę tego roku wymieniłem olej na Motorexa 5W i od razu ożył, zupełnie inny amortyzator. Przy okazji zmieniłem skok na 120 mm. Do dziś go używam i nadal pracuje świetnie, a serwis jest bardziej niż banalny, także z czystym sumieniem mogę go polecić Możesz obczaić jak wygląda na moim złomku w "Garażu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant3z Napisano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 Wiem, że serwis jest banalny bo rozbierałem wielokrotnie swojego XCR'a też go odmulałem wymieniając smarowanie. Z tym sobie poradzę. Dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2014 (edytowane) Witam Podepnę się pod temat, żeby bez sensu nie tworzyć nowego tematu. Epicon z 2013 za 850zł, brać? Czy szukać czegoś innego? http://allegro.pl/sr-suntour-epicon-r-l-r-100mm-2013-czarny-i4438064945.html Co polecicie? Rower Unibike Flite 26" '12 - dużo jeżdżony, 5~6 treningów tygodniowo + maratony co 3tyg Na XC się nie ścigam ale trenuje. Moja waga to 82kg Troche dziwne ze ten sprzedawca z Allegro opisuje ze to rocznik 2013. Jak na pewno X2 byla z 2012 roku. Ponadto X2 byly o goleniach 32mm a on cos ma opisane 30mm - Dziwna ta Aukcja Edytowane 15 Sierpnia 2014 przez ACTIVIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poleczek Napisano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 Activia, NIE BYŁO EPICONÓW z lagami 30mm, więc co ten zapis w opisie zmienia? :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 Ty to wiesz, ale inni tego mogą nie wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BajkowiecxD Napisano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 http://allegro.pl/sr-suntour-epicon-100mm-polecam-i4537726575.html http://allegro.pl/amortyzator-suntour-epicon-lod-140mm-blokada-i4544907137.html http://allegro.pl/amortyzator-suntour-epicon-i4541774362.html zginiesz kiedys w internetach ziom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 (edytowane) Po pierwsze nie jestem ziom bo jestem dwa razy starszy od ciebie i trochę szacunku. A co do cen to są osoby tak jak w twoim wieku ze nie stać ich na drogi amorek, zaś jest sporo ludzi co chcą nowe z gwarą i kupują amorki w kwotach ok. 1000zł. Ponadto ja jestem dealerem suntoura i prowadzę także serwis przez co na sprzedaż internetowom nie narzekam. Zarejestrowałem się na tym forum nie po to żeby wciskać ludziom kit sprzedając amorki lecz sporo forumowiczów potrzebuje drobne części do Suntoura, jak np. rurka do kartridża, tłoczki, pokrętła, szpilki, korki, same lagi, gdzie tego nigdzie nie dostaniesz. Także wzieliśmy się za zmianę rur sterowych własnej produkcji Poczytaj sobie tu http://endurotrophy.pl/forum/forumdisplay.php?fid=100 Pozdrawiam Edytowane 25 Sierpnia 2014 przez ACTIVIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BajkowiecxD Napisano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 Ale nie denerwuj sie czlowieku,ja mówie o 1 poście "Czy są sklepy internetowe w których można "wyrwać" Epicona w jakiejś okazyjnej cenie, 600/650 zł powiedzmy? Jesteście w stanie polecić coś innego do XC (85kg) w tej cenie? Radion odpada." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 OOO!! To Sorki. Myślałem że o mnie piszesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi