MarekZegarekKanarek19 Napisano 20 Lipca 2014 Napisano 20 Lipca 2014 Cześć. Chciałbym kupić rower, ale budżet jest niewielki 800zł, ewentualnie mógłbym się szarpnąć na te 9 stów. Chciałbym kupić rower którym chcę dojeżdżać do szkoły ok 5-6 km, posiadam stary rower, ale on już jest po przeżyciach, nie dbałem też o niego, rama jest mała, bo jeździłem nim w wieku 13-14 lat, teraz mam 19.Wzrost: 178Waga: 65 kgCo polecacie za taką kwotę, czy coś da radę kupić? Dobry rower, który będzie wygodny i posłuży mi lata. I jak dbać o taki rower? Co z nim konkretnie robić o jakiś czas, prócz sprawdzania powietrza w oponach
fragi Napisano 20 Lipca 2014 Napisano 20 Lipca 2014 A jaką drogą dojezdzasz do szkoły? Szosa, teren, chodnikiem czy jak ?
MarekZegarekKanarek19 Napisano 20 Lipca 2014 Autor Napisano 20 Lipca 2014 Ulicą jadę, prawko mam to znam przepisy ruchu drogowe, i bez problemu się odnajduję na rondach, większych skrzyżowaniach itd.
Roonin Napisano 20 Lipca 2014 Napisano 20 Lipca 2014 Szukaj używanych na Tablicy. To tak mały budżet że szkoda gadać o nowym, tylko makrokesz.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.