Kajus23 Napisano 30 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 robiłeś zwykły przelew? Odbiór u nich w sklepie we Wrocławiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZbyszekZmysichKiszek Napisano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2016 kod rabatowy na zakupy w każdymz naszych sklepów:www.grawitacyjny.pl - rowery, części, odzież i ochrona, akcesoria inarzędzia rowerowewww.termoaktywnie.pl - odzież termoaktywna, kaski i gogle, polary ikurtki, akcesoriawww.sportstylowo.pl - obuwie i odzież sportowa i turystyczna, New BalanceJest to kod uprawniający do rabatu w wysokości 10% i jest ważny do 30czerwca 2016 roku.Treść kodu: 87392117cc85b37Wystarczy go wpisać w przeznaczonym do tego polu podczas składaniazamówienia i rabat zostanie naliczony. z tym, ze ,, w naszych sklepach'' nie dotyczy tego, iz bylyby to moje sklepy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanPiotr Napisano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2016 http://www.planetx.co.uk UKSDPX5095 Get an exclusive 10% off Planet X when you spend £150 or more and 5% off over £20. niech ktoś sprawdzi czy mu działa , mi mi jeszcze dzisiaj działał a teraz juz nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulsen Napisano 17 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2016 Kto chciałby otrzymać voucher do sklepu rosebikes.pl wart 10 euro (min wartość zakupów 50 euro), ważny do końca kwietnia niechaj pisze na priva. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 29 Kwietnia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2016 Czy ma ktoś może jeszcze zbędny kod zniżkowy do Rose, którego nie wykorzysta do końca kwietnia?Będę bardzo wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasollo Napisano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2016 To ja polecam stronę https://www.qpony.pl Znajdziecie tam pełno kuponów zniżkowych do wielu sklepów, kin i restauracji. W szczególności polecam kupony do sklepów sportowych, zawsze to coś na rower się przyda. Dodatkowo są zniżki na obiekty sportowe, np. Termy Maltańskie itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.