mdok Napisano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 Kod rabatowy na modele Unibke 2015 w sklepie Expertbike - kod: UNIBIKE2015 - 10% rabatu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulsen Napisano 8 Września 2015 Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Jest ktoś w stanie poratować jakimkolwiek kodem do Rosebikes? Za rejestrację do newslettera otrzymuje się voucher na 10 euro (ważny przy zakupach na min 50 euro). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 8 Września 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Września 2015 @paulsenWiesz może, czy w najbliższym czasie będzie jakaś promocja z darmową wysyłką do Polski? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ezios Napisano 9 Października 2015 Udostępnij Napisano 9 Października 2015 Ma ktoś kod do centrum rowerowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 23 Października 2015 Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Przy zakładaniu konta w http://en.jd.com/ podajecie kod polecający:0EH7D6i otrzymujecie rabat $10 na zakupy za minimum $10.01! Kod wybiera i realizuje się tuż przed checkout.Można wyrwać fajne rzeczy z darmową wysyłką za 1 centa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wooyek Napisano 23 Października 2015 Udostępnij Napisano 23 Października 2015 A godny zaufania ten sklep? Nie handlują podróbkami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 23 Października 2015 Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Każdy sklep chiński handluje podróbkami (Gearbest ostatnio przoduje). Meizu za 300$ bym u nich nie kupił, ale latareczkę czy koszyk na bidon za dolara, to czemu nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tugginmypudha Napisano 7 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2015 Wie ktoś o jakiejś promocji o darmowej wysyłce, muszę kupić czapką samą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jastrzi Napisano 7 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2015 Może decathlon? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tugginmypudha Napisano 7 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2015 No właśnie u nich jest spoko z wysyłką, ale nie widziałem też w ich ofercie czapki z jakimś windstoperem, a taka mi własnie potrzebna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BikerLight Napisano 11 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2015 https://www.fasttech.com/ Kod XMAS daje rabat 10% na praktycznie cały asortyment, warte polecenia są głównie latarki. Płatność przez PAY PAL, ponadto dobry, sprawdzony sklep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vpablov Napisano 27 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2015 Coś, ktoś wie o dzisiejszych rabatach przy okazji czarnego piątku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafu Napisano 27 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2015 Canyon daje dodatkowe 10% na rowery z 2015 (o ile coś zostało bo aktualnie ich strona leży). Centrumrowerowe.pl daje 10% na wszystko do końca weekendu (kod: BLKFRIDAY). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marafc Napisano 27 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2015 W mall.pl jest bielizna termo 4f w niezłej cenie: https://www.mall.pl/zestawy-bielizna-termoaktywna/4f-bielizna-termoaktywna-bim001-aw14?v=815237002 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BikerLight Napisano 27 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2015 Centrumrowerowe.pl daje 10% na wszystko do końca weekendu (kod: BLKFRIDAY). Daje niby na wszystko ale jak zwykle nie na towary w promocji... których jest tam większość. Ogólnie cały świat wydaje dziś kasę w konsumpcyjnym spazmie a nasze dzielne swojskie sklepy śpią albo udają wyprzedaż. Może czekają na Cyber Monday? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vdcmike Napisano 27 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2015 Daje niby na wszystko ale jak zwykle nie na towary w promocji... których jest tam większość. Kupiłem tam dzisiaj widelec, który był przeceniony a dodatkowy 10% rabat jak najbardziej działał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BikerLight Napisano 27 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2015 https://www.centrumrowerowe.pl/koszyk.html?info=saved&ref=58e7e "Dodano kod BLKFRIDAY Nie można łączyć z promocjami" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel2208 Napisano 27 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2015 rowerowy.com - -20% z kodem BLACK15 na produkty ze statusem "w magazynie". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mblajet Napisano 28 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 Daje niby na wszystko ale jak zwykle nie na towary w promocji... których jest tam większość. Trzymajmy się faktów Produktów ponad 20 000 (promocji 1707, wyprzedaży 811). Kupiłem tam dzisiaj widelec, który był przeceniony a dodatkowy 10% rabat jak najbardziej działał. Nie łączy się z promocjami i wyprzedażami (czyli z pomarańczowymi cenami). Ty kupiłeś produkt, który miał czarną cenę czyli cena była obniżona w stosunku do sugerowanej ale nie promocyjna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przmor Napisano 28 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 Co z tego, ze niby 20% rabatu w rowerowy.com jak ceny przed rabatem kosmicznie wysokie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BikerLight Napisano 28 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 Trzymajmy się faktów Produktów ponad 20 000 (promocji 1707, wyprzedaży 811). Nie chcę hejtować tego sklepu, zazwyczaj robiłem tam udane zakupy Ale pierwsze primo część towaru jest tam wirtualna, drugie sekundo najbardziej chodliwy stuff jest objęty "promocją" i większość kodów go nie obejmuje a trzecie tertio... jak piszą na wszystko to powinno być na wszystko choć ten jeden raz czyż nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
honor Napisano 30 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Dobre promocje w rowerystylowe.pl https://www.rowerystylowe.pl/promos/promo?order=max_price+DESC Ciekawe: https://www.rowerystylowe.pl/p-5123/licznik-rowerowy-vdo-m5-wl-bezprzewodowy - sobie zamówiłem https://www.rowerystylowe.pl/p-4812/pedaly-rowerowe-shimano-spd-deore-xt-pd-m780 Kupiłem pedały i dzisiaj już się wykręcają z realizacji zamówienia. Twierdzą, że nie mają tego asortymentu na stanie i dystrybutor też nie posiada. U Shimano Polska pedały oczywiście dostępne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kajus23 Napisano 30 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Kajus23, dnia 27 List 2015 - 8:47 PM, napisał: Dobre promocje w rowerystylowe.pl Promocje w sklepie, wyprzedaż - RoweryStylowe.pl Ciekawe: Licznik rowerowy VDO M5 WL bezprzewodowy - RoweryStylowe.pl - sobie zamówiłem Pedały rowerowe SHIMANO SPD DEORE XT PD-M780 - RoweryStylowe.pl Kupiłem pedały i dzisiaj już się wykręcają z realizacji zamówienia. Twierdzą, że nie mają tego asortymentu na stanie i dystrybutor też nie posiada. U Shimano Polska pedały oczywiście dostępne. Dokładnie to samo, wykręcili się z licznika że niby szybki uszkodzone, haha na 100%. Śmieszny sklep, szkoda czasu i nerwów. Ja więcej tam nie kupię i innym również odradzam Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vpablov Napisano 30 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Dokładnie to samo, wykręcili się z licznika że niby szybki uszkodzone, haha na 100%. Śmieszny sklep, szkoda czasu i nerwów. Ja więcej tam nie kupię i innym również odradzam robiłeś zwykły przelew? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swimfan Napisano 30 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 https://www.dziendarmowejdostawy.pl/kategoria/sport/ może komuś się przyda od jutra;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.