Skocz do zawartości

[kody rabatowe] sklepy internetowe

jeronimo1

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

To kod jednorazowy więc nie ma sensu go tu udostępniać.

Dzisiaj i jutro w centrumrowerowe.pl kod na lubrykanty (smary i narzędzia) i gumki (opony i dętki). Rabat 14%. Kod "love-rower".

• 1 miesiąc temu...
Napisano

28-29  marca  w Sherpa.pl   macie 20%  na wszystko Deutera

Takie coś dostałem:

Tylko dla naszych subskrybentów newslettera, w ten weekend  do godziny 24:00 wszystkie produkty Deuter -20%

kupując wpisz kod: de03

Napisano

Hej, fajny dział :)

Czemu nie uzyc specjalnych serwisow?

Z doświadczenia wiem, że znajdziesz sporo kodów, ale niekoniecznie tak ukierunkowanych. Tutaj chodzi nam przecież o konkretne produkty, prawda? Ja znalazłem taki na romety -15%, sklep online - nie wiem, czy mogę podać nazwę sklepu, nie chcę wyjść na spamera. Kto chce, może sobie kliknąć, tam opis kodu.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Kiedyś dostałem od nich kod rabatowy e-mailem na 50zł zakup przez aplikację mobilną. Możliwe że nie ma szans, ale zapytać nie zaszkodzi :) 

Napisano

Z kuponami bywa różnie. Dostawałem nawet na 100zł na zakup opon. Najczęściej jednak to 10zł na zakupy za minimum 50zł czyli jak by nie patrzeć 20%. Od około miesiąca jednak nie ma nowych akcji....

• 2 tygodnie później...
Napisano

Posiada ktoś może zniżke do centrumrowerowe.pl

oczywiście takiej, której nie bedzie używał.

Z góry dzięki.

Napisano

Kody rabatowe na rowery Kross modele 2015 - 10% do poniedziałku (11.05.2015) w expertbike, i stałe kody 10% na rowery Romet i 15% na rowery Merida (też chyba na modele 2015).

• 2 tygodnie później...
Napisano

mam dwa kody rabatowe na 10e do sklepu rosebikes.pl przy zamówieniu na min 50e. Rozdawali tego od cholery w kluszkowcach, moze akurat komus sie przyda. Więcej na pw.

• Mod Team
Napisano

Koledzy, ma ktoś może jakiś aktualny kod do CRC i nie będzie potrzebował w najbliższym czasie?

@Robaku, jeśli aktualne, to pisz do mnie na PW. Mam kod zniżkowy do centrumrowerowe.pl ważny do 25.05.2015r.!

PS. mogę też oddać kod zniżkowy (10 ojro) do rosebikes w zamian za kod do CRC.

Napisano

sklep turystyczny  www.tuttu.pl   ma  obniżkę -VAT   na produkty nieprzecenione w dniach 21-25  maja  ,  w polu na kod rabatowy trzeba wpisać  urodziny2015    

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...