Skocz do zawartości
  • 0

Bicie podczas jazdy

Gość Piotrek

Pytanie

Gość Piotrek

Witam. Mam nietypowy problem, przeglądam rózne fora, ale nie mogę trafić na taki problem, jaki mam ja. Otóż podczas jazdy, gdy wsiądę na rower nie dzieje się z początku nic. Po około 10 minutach zaczyna się bicie podczas jazdy...słychać regularne stukanie podczas pedałowania, zwiekszające częstotliwość, gdy wzrasta liczba obrotów pedałami. Jest tak na każdej przerzutce. I nagle to znika, nie ma bicia, nie ma stuków. Po jakimś czasie znowu problem wraca, i znów znika. Podczas pedałowania czuję lekkie bicie, chyba na pedałach, być może i rama. I tak przez całą drogę jaką pokonuję. Wracam do domu, kilka dni później znów wsiadam i znów rwcaca problem. rower kupiłem 1,5 miesiąca temu, byłem w serwisie, koleś powiedział, że to brudny suport, wyczyścił, nacisł zielonej substancji i powiedział że okej. Okazalo się, że wcale nie jest okej. Proszę o sugestie co to może być, gdyż w przyszły weekend chę jechać z rowerem do serwisu, i nie chce dać się łatwo zbyć serwisantom.

0 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Nie udzielono jeszcze odpowiedzi na to pytanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...