stawek Napisano 20 Lipca 2014 Napisano 20 Lipca 2014 Witam. Mam problem z okularami Arctica S30. Kupiłem je w maju tego roku, a na dzień dzisiejszy już nie nadają się do użytku. Sama oprawka jest ok, ale szkła czarne oraz pomarańczowe porysowane były już miesiąc po użytkowaniu przy czym do wycierania używałem tylko ścireczki z kompletu, w dodatku na trasie chociażby 40-50 km parują czy też spływa pot po szkłach z tej gąbki :/ Chciałbym zapytać czy szkła jakiejś innej firmy będą pasować do tego modelu ? Nie chce jeszcze raz kupić arctici aby sytuacja się nie powtórzyła. Zawiodłem się na całej linii bo okulary które nabyłem 2 lata lemu za jakieś śmieszne pieniądze (30zł) sprawują się dużo lepiej :/ Jakie szkła możecie polecić do tego modelu ?
Fenthin Napisano 20 Lipca 2014 Napisano 20 Lipca 2014 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.