mooozgh Napisano 19 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2014 hej mam pytanie: jestem kolarzem amatorem, rower i starty w zawodach służą mi raczej do relaksu, ale mniejsza z tym w związku z sezonem wakacyjnym wszędzie trąbią o oddawanie krwi, chciałbym pomóc, ale .... no właśnie jestem gościem z niedowagą( wzrost: 195 waga 74) i chciałbym zapytać jak oddawanie krwi ma się do kolarstwa ? oczywiście to normalne że po oddaniu mogę czuć się osłabiony ale min. jak długo i czy w ogóle wskazane dla mnie taka akcje czy ktoś z forumowiczów oddaje regularnie krew i mógłby się wypowiedzieć w temacie? dodam że jeszcze nigdy nie oddawałem krwi myślę że temat dosyć ciekawy, więc proszę o wyrozumiałość i zapraszam do dyskusji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawomir90 Napisano 19 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2014 Wpisz w szukajkę "oddawanie krwi" a odnajdziesz kilka tematów, w których znajdziesz odpowiedzi na wszystkie swoje pytania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 19 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2014 Ewentualnie mozesz pisac do L Amstronga ale to raczej jak bedziesz z drugiej strony rurki Kolejny temat nadajacy sie do forum lekarskiego, a nie rowerowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.