Chinczyk Napisano 19 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2014 Siema Siemanko. Nie wiem czy to odpowiedni dział dla mego pytania no ale już się zapytam bo nic nie mogłem innego, bardziej odpowiedniego znaleźć. Czy ktoś z was interesujący się rowerami typu dirt/street poleciłby jakieś strony z częściami do tego typu rowerów? Zależy mi najbardziej by strona miała wygodną obsługę i by lista części była dobrze wyglądająca, lepiej się można odnaleźć na takiej stronie. Uprzedzając wasze pytania, tak, szukałem lecz nic nie mogę konkretnego znaleźć by na jednej stronie znaleźć części z których sam bym sobie złożył rower z takich komponentów jakie mi odpowiadają. Jeżeli ktoś kojarzy avebmx.pl to właśnie o coś takiego mi chodzi właśnie, o wygląd i zasób części. Z góry serdecznie dziękuję za odpowiedzi Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 19 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2014 Do wyboru, do koloru: rowerowy.com grawitacyjny.pl mbike.pl republicbikes.pl trialshop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chinczyk Napisano 19 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 19 Lipca 2014 Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.