Rogas Napisano 30 Czerwca 2006 Napisano 30 Czerwca 2006 Witam, Do tej pory używałem jakiejś tańszej sztycy (dałem około 40 paru złotych), jednak udało mi się ją skrzywić w fullu, jeżdząc po Wawie Chciałbym kupić jakąś dobra i lekko sztyce, rozmiar 30.4 a długość? Spokojnie starczy 350mm. Jaki producent produkuje dobre sztyce w tym rozmiarze?
mrdizzle Napisano 1 Lipca 2006 Napisano 1 Lipca 2006 Accent produkuje takie sztyce,sam mam taki model z taka srednica. link: http://www.velo.com.pl/accent/www_acc_comp/acccomp_48.htm
witt2 Napisano 1 Lipca 2006 Napisano 1 Lipca 2006 to dobre sztyce mam taką tyle że rozmiar 30,2 400 mm jest ok wydaje sie być solidna sztycą ....
manio49 Napisano 2 Lipca 2006 Napisano 2 Lipca 2006 To jest dobra sztyca. Nie wiem skąd to uprzedenie do szpejow accenta. Naprawde nie rózni sie w wiekszości od produktów robionych przez inne firmy [porównujac produkty na tym samym szczeblu cenowym]. Ja również polecam accenta.
Rogas Napisano 2 Lipca 2006 Autor Napisano 2 Lipca 2006 No wlasnie "na tym samym poziomie cenowym" - ja chce cos drozszego i zarazem lepszego. Nie wiem, Roox, Titec? Easton?
axi Napisano 2 Lipca 2006 Napisano 2 Lipca 2006 No to na co czekasz, jak chesz Roox'a, to go bierz: link - drugi od góry, rozmiar jest wymieniony wśród dostępnych.
Rogas Napisano 3 Lipca 2006 Autor Napisano 3 Lipca 2006 O, dzięki za link. Śmieszna firma, zmienią design i chcą kilkadziesiąt złotych więcej
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.