Skocz do zawartości

[rower] Arkus Grand Forester

pietia79

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak w tytule. 

Sprzedam rower żony (dostała Krossa Trans Sander), a nie chce mieć kilku jak ja ;), zdjęcia tutaj.

https://plus.google.com/photos/110251242347170485584/albums/6037790609964205137

Nie jeżdzony w górach, nie jeżdzony w maratonach, nie ma luzów w zawieszeniu. Wszystko sprawne, nie ma tylko tylnej lampki, urwałem w windzie.

18 przerzutek Shimano!, tylny hamulec też shimano (chyba acera), reszta osprzętu to kultowy Zoom lub noname. Licznik Kellysa sprawny, tylko bateria do wymiany. Moge dorzucić jeszcze pokrowiec żelowy na siodło (jak znajdę). 

Cena  promocyjna 199 zł. Odbiór osobisty najchętniej.

Napisano

moja 167, bedzie dobry. Jutro sprawdze ile kosztuje wysyłka i dam znać po pracy.

Zastrzegam tylko, ze jeśli będzie chętny na odbiór osobisty to ma pierwszeństwo.

Napisano

Tak jak obiecałem - to uprzedzam - wrzuciłem dziś na tablicę i po 20 minutach zgłosił się chętny na odbiór osobisty, po 18 ma przyjechać oglądać. Orientowałem się na kurjerzy.pl z wysyłką i troche to dla mnie upierdliwe (muszę załatwić karton z jakiegoś rowerowego, poodkręcać wszystko, zabąbelkować w folię, no i umówić się z kurierem na odbiór między 9 a 17, co mi nie pasuje) nie ukrywam, że nie chce mi się w to bawić, dlatego daje priorytet odbiorowi osobistemu. Dodatkowo wysyłka ok 50-60 zł.

Jeśli dasz radę (np. przez kogoś) odebrać to osobiście to zatrzymam, jeśli nie to pójdzie po południu.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Temat został usunięty.

Prawdopodobna przyczyna usunięcia:

- Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione

- Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu

Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...