TheKamil Napisano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Jak w temacie , jaka dętka będzie najlepsza do streetu do 30 zł , może byc ciężka i koniecznie z wentylkiem Schrader (samochodowy) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kermittt Napisano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Na moje oko to najlepsze bedzie jedna w drogiej tylko od strony obreczy nalozona i dokladnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheKamil Napisano 30 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Znam sposób z podwójną dętką i na pewno go wykorzystam ale chodzi mi o konkretne modele ze Schrader :glare: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fylyp Napisano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Jest wiele tych dętek. Ja mam IRC Torque Tube 2,25-3,00 (bardzo ciężka) i Rubena 20,10-3,00 (troche lżejsza). Obie pod wentyl samochodowy. Kosztowały koło 25 zeta za sztuke, a są naprawde pancerne (zwłaszcza IRC). często wale o kanty murków i naprawdę bardzo rzadko sie przebija. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 1 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2006 Kup dębice które są dość grube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheKamil Napisano 2 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 A co powiecie o tym adapterze > klik < ? działa jak należy ? bo mam dętki presta i chcę zmienić na schrader ale może wystarczy taki adapter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fylyp Napisano 2 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 właśnie dziś kolega stosował coś takiego. Fajna sprawa, bo posiada własny system zwrotny wspomagający pompowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheKamil Napisano 2 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 A to sie zakłada przed pompowaniem czy cały czas jest na kole ? (bo może zachwiać wyważenie koła ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fylyp Napisano 3 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 do pompowania sie tylko zakłada. ogólnie fajna sprawa jak sie ma presta, a chce szybko napompować dętki np. na stacji benzynowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.