wojwal Napisano 19 Lipca 2014 Napisano 19 Lipca 2014 Witam chcę kupić rower i znajomy zaoferował mi nowy rower o takich parametrach Rama - 28'' aluminium 6061Rozmiar ramy - 23 caleIlość biegów - 21Rozmiar kół - 28"Widelec - Suntour NEX4110 z regulowanym skokiemPrzerzutka przód - Shimano SISPrzerzutka tył - Shimano ALTUSHamulec przód - AlhongaHamulec tył-AlhongaManetki - Shimano ST-EF-35 AltusKorba - Aluminiowa CYCLONEOpony - Rubena V70700x35CWygodne siodełko - Selle Royal I tutaj moje pytanie czy bd się on nadawał do jazdy rekreacyjnej po obrzeżach miasta nie c ?? i jeszcze jedno ile jest on wart ?
nopel Napisano 20 Lipca 2014 Napisano 20 Lipca 2014 Nie doczytałem - Ile jest wart? Zależy od stanu, ale nie za dużo.. hamulce alhonga, przerzutka altusa, korba też nic specjalnego.. Amor za 180zł nowy (Co prawda nic nie słyszałem o regulowanym skoku, więc mogę się tu mylić)
firefoks Napisano 21 Lipca 2014 Napisano 21 Lipca 2014 Best pachnie mi makrokeszem...Prawdopodobnie z tyłu ma wolnobieg a to oznacza wymianę tylnego koła na wersję kasetową (chyba,że ważysz 50 kg).
wojwal Napisano 21 Lipca 2014 Autor Napisano 21 Lipca 2014 Dzięki wielkie za pomoc Temat do zamknięcia
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.