qsy Napisano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 witam, tak jak w temacie, jaka dlugosc do xtc '06 przy korbach deore na kwadrat prosze o szybka odpowiedz poniewaz mam czas do konca tyg, z gory dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jo_jacek Napisano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Dlugosc suportu raczej zalezy od korby nie od ramy no ale moze sie myle. Ja mam Deore na kwadrat i suport dlugosci 115mm i jest ekstra :] zalecany jest podobno 113. Jaki to jest dokladnie model ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qsy Napisano 30 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 no tak... rama chyba nie gra tutaj roli model korb to fc m460 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 tu masz podpowiedź : http://forumrowerowe.jgc.pl/index.php?show...=0entry231247 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qsy Napisano 1 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 1 Lipca 2006 wielkie dzieki, juz zamowilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.