Skocz do zawartości

[rower] merida crosowy 20-D czy morze kross evado 3.0 ?

qest

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam nwm jaki rower wybrać czy merida crosowy 20-D albo morze kross evado 3.0 pomóżcie proszę 

Napisano

witam nwm jaki rower wybrać czy merida crosowy 20-D albo morze kross evado 3.0 pomóżcie proszę 

bardzo śmieszne hahahah dyslektyk jestem 

Napisano

No tak, teraz co drugi dyslektyk... A co do tematu, to rowerki są niemal identyczne, Kross ma lepszą przednią przerzutkę, opony? i hamulce tektro (nie wiem czy są lepsze, ale są sprawdzone), natomiast Merida ma amortyzowaną sztycę (niektórzy ją chwalą, ale podobno na dłuższych dystansach się nie sprawdza). Podsumowując: brałbym Kross'a, ale jak weźmiesz Meridę to będzie praktycznie to samo.

Napisano
bardzo śmieszne hahahah dyslektyk jestem 

Bardzo mi z tego powodu wszystko jedno.

Z dwóch wymienionych brałbym Krossa, z powodów które wymienił alagor. Z tym, że te różnice pojedynczo, to byłby drobiazgi, ale zgromadzone w jednym rowerze już trochę większe znaczenie mają.

Jeśli wybór nie jest ograniczony do dwóch w/w i dopuszczasz zakup przez internet, to rzuć okiem na http://nrowery.pl/rowery-2014/cross/caledon-28-db. Bije na głowę oba znalezione przez Ciebie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...