xvaxe Napisano 18 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Witam, chciałem wyczyścić klocki hamulcowe, gdy już wszystko zrobiłem i zaczynałem skręcać je ponownie, to źle wsadziłem sprężynkę hamulcową, która znajduje się pomiędzy klockami, i sprężynka pękła. Wiedzą może państwo czy da się dokupić samą taką sprężynkę? Czy trzeba kupować nowe klocki wraz z taką sprężynką. I ile to kosztuje. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djzatorze Napisano 18 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Poszukiwania zajęły mi 5 s: http://allegro.pl/sprezynka-zawleczka-do-klockow-hayes-shimano-avid-i4411045443.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xvaxe Napisano 18 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Ok, dzięki za pomoc, przy okazji, aby nie zakładać nowego tematu jaki płyn do tych hamulców? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djzatorze Napisano 18 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 DOT 4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.