Kranczi Napisano 18 Lipca 2014 Napisano 18 Lipca 2014 Witam bardzo serdecznie, to znowu ja. (wtedy wybrałem zły temat)Dziś chciałbym się zapytać jaki wybrać rowerek uzywany MTB do 3000złWybierzecie mi jakiś? nie wiem jaki będzie najlepszy Wymagane:Amortyzator powietrzny26 CaliFajnie by bylo, jakby odbior byl w poblizu Warszawy (nie wymagany!) Dziękuje!
Mod Team michuuu Napisano 18 Lipca 2014 Mod Team Napisano 18 Lipca 2014 Wymagane: Amortyzator powietrzny 26 Cali Pierwsze rozumiem ale dlaczego małe koło.
Rulez Napisano 18 Lipca 2014 Napisano 18 Lipca 2014 Zakładający temat ma podobno 2 rowery, do Levela A2 wsadził Foxa, zna się, to niech sam poszuka, a nie liczy na naiwnych ... skoro chce z kołem 26" to niech takiego szuka ...
Kranczi Napisano 18 Lipca 2014 Autor Napisano 18 Lipca 2014 mam 2 rowery, owszemWsadziłem foxa do Levela a2 (mysle ze nie trzeba sie znac aby kupic sobie 4 czesci do roweru)na naiwnych? bardziej szukalem zwykłej pomocy, ale jezeli nie chcecie mi jej udzielic, trudno, bede musiał jakoś się z tym pogodzić...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.