FatMilk Napisano 17 Lipca 2014 Napisano 17 Lipca 2014 W dniu 17.07.2014 w godzinach 9-17 skradziono rower - Wheeler Cross 26. Przypięty był przy kapliczce koło sklepu Top Market w Nieporęcie (dużo osób tam stawia rowery). Nr ramy: YR71120611 Taki, jak ten:
realkrzysiek Napisano 17 Lipca 2014 Napisano 17 Lipca 2014 (edytowane) Współczuję! Wiedziałeś o tym, że złodziej szybciej każdą linkę przecina niż Ty ją otworzysz kluczem? Ps. Jeszcze dodam, że jeżdżąc dokładnie w tej okolicy, przy kanale pod mostem odczuwam niepokój, a raczej będąc tam regularnie prawie o tej samej porze na dobrym rowerze spostrzegłem, iż jestem obserwowany. Nic nie sugeruję, bo mogło mi się wydawać, ale jeżeli nie to warto pogadać z policją i próbować tam szukać. Edytowane 17 Lipca 2014 przez realkrzysiek
FatMilk Napisano 17 Lipca 2014 Autor Napisano 17 Lipca 2014 Wiem o tym, nawet się ostatnio zastanawiałem czy by jakiegoś lepszego zabezpieczenia nie kupić. Mądry Polak po szkodzie, niestety. Prawdopodobnie został skradziony rano, bo jak wróciłem, to już inny rower stał przypięty w tym miejscu.
realkrzysiek Napisano 17 Lipca 2014 Napisano 17 Lipca 2014 Jestem mieszkańcem gminy Nieporęt i będę się rozglądał. Jeżeli gdzieś zobaczę to na pewno podejmę jakąś akcję i dam znać. Pozdrawiam, Głowa do góry, Może się odnajdzie!
Rekomendowane odpowiedzi