FatMilk Napisano 17 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 W dniu 17.07.2014 w godzinach 9-17 skradziono rower - Wheeler Cross 26. Przypięty był przy kapliczce koło sklepu Top Market w Nieporęcie (dużo osób tam stawia rowery). Nr ramy: YR71120611 Taki, jak ten: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
realkrzysiek Napisano 17 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 (edytowane) Współczuję! Wiedziałeś o tym, że złodziej szybciej każdą linkę przecina niż Ty ją otworzysz kluczem? Ps. Jeszcze dodam, że jeżdżąc dokładnie w tej okolicy, przy kanale pod mostem odczuwam niepokój, a raczej będąc tam regularnie prawie o tej samej porze na dobrym rowerze spostrzegłem, iż jestem obserwowany. Nic nie sugeruję, bo mogło mi się wydawać, ale jeżeli nie to warto pogadać z policją i próbować tam szukać. Edytowane 17 Lipca 2014 przez realkrzysiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FatMilk Napisano 17 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 Wiem o tym, nawet się ostatnio zastanawiałem czy by jakiegoś lepszego zabezpieczenia nie kupić. Mądry Polak po szkodzie, niestety. Prawdopodobnie został skradziony rano, bo jak wróciłem, to już inny rower stał przypięty w tym miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
realkrzysiek Napisano 17 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 Jestem mieszkańcem gminy Nieporęt i będę się rozglądał. Jeżeli gdzieś zobaczę to na pewno podejmę jakąś akcję i dam znać. Pozdrawiam, Głowa do góry, Może się odnajdzie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi