jaro323 Napisano 17 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 Jak w temacie w przyszły weekend wybieram się polatać na Rychlebach. Wyjazd z Gdyni planuję w piatek 25.07. Godzina wyjazdu do ustalenia - albo wczesnie rano albo w godzinach popołudniowych. Planuję tam spedzic dwa albo trzy dni - myślę że dobrym wariantem byłoby spedzić dwa dni w Rychlebach i ostatni dzien w jakimś innym miejscu - może gdzieś z wyciągami ? Jestem otwarty na sugestie. Mam w aucie wolne cztery lub pięć miejsc (to już trochę ciasno ale się da ) . Rowery jadą w środku, lecimy Renault Trafikiem. Spanie do ogarniecia w Rychlebach lub Czarnej. Na miejscu dołączy do nas kolega z Nysy który już tam trochę Rychlebki odwiedził. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leo2 Napisano 17 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 Napisz na PW nr telefonu, to pogadamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
topol Napisano 17 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 Bede tam w sierpniu. Mimo oznakowania szlaków,prosze o plik GPX. Lub poprzez traseo.pl.Mozna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leo2 Napisano 19 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2014 Jarek żyjesz, odezwij się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro323 Napisano 20 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 20 Lipca 2014 Dobra jestem Plan troszeczkę ewoluował i pojawił się pomysł wyjazdu w weekend do Saalbach.Przypomnę że mieszkając tam dostajemy kartę Joker Card która uprawnia do korzystania za free z wielu atrakcji które są przygotowane dla turystów w dolinie.Oczywiście urządzenia wyciągowe czyli kanapy i gondole również.Orientacyjne koszty - nocleg do ogarniecią w cenie około 25 eur/doba, prowiant zabierzemy - myślę że plus minus 100-120 pln powinno nam wystarczyć, paliwo ok 400 -450 pln.Wyjazd planuję na 4-5 dni. Ostateczna trasa przejazdu przez PL jeszcze nie jest ustalona także można ją jakoś dopasować. Pewny jest jedynie start z Gdyni w piątek 25.07. Chętnych proszę o informację. W razie gdyby się nie uzbierała ekipa (5 osób ze mną) to możemy pomyśleć o Rychlebach na dwa dni okołowendowo. Podaję namiary do siebie gg8474874 tel 692897807 https://www.facebook.com/jarek.jaro.16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro323 Napisano 22 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 Z powodu małej frekwencji i odbywającego się w najbliższy weekend w Gdyni Redbull Air Race przenoszę propozycję wyjazdu o tydzień - tak jak w pierwszym wątku opisałem plan jest żeby odwiedzić Rychleby (trzy dni ) lub gdyby zebrała się nas piątka chętnych to Saalbach (Austria) na cztery lub pięć dni.Tak więc planowany wyjazd z PL byłby 1 sierpnia. ps Jak się edytuje pierwszy post ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.