djzatorze Napisano 17 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 Witam, Poszukuję kompana/kompanki na wspólne objeżdżanie toru Funbike w Toruniu, znanego również jako "Tor Na Skarpie", konkretniej tego. Jestem początkującym jeźdźcem, więc nie radzę sobie na nim śpiewająco , ale powiedzmy że nie wywalam się na ryło. Bardzo chciałbym się czegoś nauczyć, ale nikt z moich znajomych tam nie jeździ. W razie kontuzji również lepiej nie być samemu. Zabawy DH odpadają, nie mam do tego sprzętu. Fragment do fourcrossa jest moim faworytem. Zresztą - to na czym jeżdżę dość dobrze określa mój styl jazdy. Jeżeli ktoś również tam bywa i nie chce jeździć sam, jestem do dyspozycji. P.S. Jeżeli ktoś kojarzy gdzie jest w Toruniu "Kanada" to też tam bywam, również z saperką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamar59 Napisano 18 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Idź do wujka Emana do centrym rowerowego on tam ma specjalne miejsca https://www.facebook.com/photo.php?fbid=395136213960818&set=a.336229956518111.1073741828.330721127068994&type=1&theater Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djzatorze Napisano 18 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Ich verstehe es nicht recht o co chodzi Jak coś na ryjbuku to nie do mnie, nie posiadam konta na tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djzatorze Napisano 10 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 Dobra, może inaczej. Szukam mentora, niekoniecznie super-pro-enduro-ożeszwdupę-elo zjazdowca, ale żeby po prostu podpatrzeć, ewentualnie żeby podpowiedział co robię źle. Ostatnio najczęściej bywam na toruńskiej Kanadzie, bo przyjemny poranny chłód trwa krótko i szkoda mi czasu na dojazdy na Skarpę. Przy okazji trochę poreperowałem rozsypujące się hopy, szału nie ma ale toć samemu nie odbuduję całej trasy Idealnie byłoby, gdyby komuś zależało na utrzymaniu Kanady w dobrym stanie, wtedy wbijamy, trochę kopiemy, trochę jeździmy - wszystko co najlepsze Jestem z grubsza dostępny codziennie, przynajmniej przez najbliższe 2 tygodnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JPI Napisano 9 Września 2014 Udostępnij Napisano 9 Września 2014 Śmigamy bardziej koło lotniska i dłuższe trasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djzatorze Napisano 9 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 9 Września 2014 To macie blisko na "Kanadę", która jest obecnie w trakcie remontu czy też skromnej rozbudowy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szaler Napisano 9 Września 2014 Udostępnij Napisano 9 Września 2014 Co oznacza " remont czy też skromna rozbudowa"? Lubię to miejsce chociaż korzystam z niego bardziej rekreacyjnie. Brak mi techniki na "coś więcej" no i sprzętu bo bym zabił moją B4 na niektórych hopkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djzatorze Napisano 9 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 9 Września 2014 Generalnie robimy porządki (zbieramy z tras leżące gałęzie, naprawiamy rozdeptane i dziurawe hopy) ale też zaczęliśmy ciągnąć nową traskę. Kiepsko wyprofilowane zakręty dostają bandy. Przydałby się jeszcze ktoś do pomocy, można zrobić wtedy więcej i lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szaler Napisano 9 Września 2014 Udostępnij Napisano 9 Września 2014 Spoko, służę pomocą. Napisz PW jak się spotykacie, przyjadę pomogę w mirę możliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djzatorze Napisano 10 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 10 Września 2014 Zakładam nowy temat, nieco inny ale też o toruńskiej działalności rowerowej W tym temacie już nie ma co pisać. http://www.forumrowerowe.org/topic/170217-torun-trailbuilding-czyli-bez-kopania-nie-ma-naparzania/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.