KutkuS Napisano 17 Lipca 2014 Napisano 17 Lipca 2014 Hej, witam Wszystkich forumowiczów. Od pewnego czasu poszukuję aplikacji (iOS), która poprowadzi mnie wyznaczoną trasą. Chciałbym zaplanować sobie trasę rowerową (np. w endomondo) zapisać ją do pliku .gpx i później jechać zgodnie z wyznaczoną trasą. W Endomondo niby mogę to zrobić, mogę też wybrać stworzoną przez kogoś trasę jednak po włączeniu opcji "podążaj trasą" nie mam żadnych wskazówek jak jechać, a nie chcę co chwilę spoglądać na telefon aby sprawdzić czy dobrze jadę. Ktoś z Was może mi pomóc? Jest jakaś aplikacja która jest odpowiednikiem nawigacji samochodowej, która daje mi wskazówki typu "za 200 metrów skręć w prawo"? No chyba, że Endomondo ma taką opcję ale ja nie potrafię tego ogarnąć - jeśli tak to proszę o krótkie info. Poizdrawiam
DominikM Napisano 17 Lipca 2014 Napisano 17 Lipca 2014 Hmm, Google Maps w wersji rowerowej tak działa, testowałem z telefonem w kieszeni Dało się jechać na podstawie wskazówek głosowych.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.