stasiek Napisano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Dzisiaj jak co dzień pojechałem sobie na wycieczkę moją ulubioną trasą, która prowadzi przez tzw. poligon na morenie. Wszystkie drogi do tego jeziorka są zasypane a na terenie dookoła są tablice z napisami "zakaz kąpieli" i "teren prywatny, wstęp wzbroniony". Wiecie może coś o tym? Nie chciałbym zmieniać mojej trasy, ale widać, że będę musiał . --- Dzisiaj na trasie spotkałem jakiegoś bikera, który powiedział mi, że teren ten wykupili jacyś Duńczycy i będę budować na nim jakiś park rozrywki . Coś czarno widzę przyszłość wycieczek na poligon :005: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misiek1 Napisano 3 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 Z tego co wiem to jakiś czas temu Duńczycy wycofali się z budowy tego parku, ale może coś się zmieniło. W każdym razie takie tablice nic dobrego nie wróżą a szkoda bo był to całkiem fajny kawałek dzikiego terenu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
outblast Napisano 6 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Teren ten kupił ojciec mojego kolegi. Bedzie tam osiedle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stasiek Napisano 7 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 To powiedz żeby się odczepił fajnych ścieżek rowerowych . A tak na poważnie, to mam nadzieję, że to nie będzie osiedle zamknięte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.