kamiwro Napisano 16 Lipca 2014 Napisano 16 Lipca 2014 nóżka od korby została złamana po stronie zębatki
djzatorze Napisano 16 Lipca 2014 Napisano 16 Lipca 2014 Brawurowo napisany temat. Tak, można kupić jedno ramię korby.
kamiwro Napisano 16 Lipca 2014 Autor Napisano 16 Lipca 2014 Wybacz, mam jeszcze jedno pytanie - w takim razie, skoro można wymienić jedną nóżkę od korby to dlaczego serwisant kazał płacić mi minimalnie 360 zł za wymianę całej korby ?
djzatorze Napisano 16 Lipca 2014 Napisano 16 Lipca 2014 Nie mam pojęcia, nie napisałeś co to za korba. Niemniej lewego RAMIENIA korby nie trzeba wymieniać, chociaż niektóre modele bardzo trudno dostać "nie w komplecie". Popraw nagłówek tematu na [korba] Złamane ramię korby - można dokupić oddzielnie czy cała korba do wymiany ?
Fenthin Napisano 16 Lipca 2014 Napisano 16 Lipca 2014 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.