Roonin Napisano 16 Lipca 2014 Napisano 16 Lipca 2014 Panowie mam wielą prośbę. Muszę dorobić adaptery pod oś 15mm do mojej piasty i w związku z tym mam prośbę. Czy byłby ktoś tak miły i podał mi wymiary zwenętrzny i wewnętrzny kołnierza? Oś ma 15mm ale wiem ze otwór w piaście jest chyba delikatnie większy, przynajmniej w QR20 jest niewielka odchyłka żeby oś lekko wchodziła. Prosił bym też o wymiar zewnętrzny żeby wszystko ładnie pasowało w amortyzator i trzymało się jak należy. Jesli ktoś nie zrozumiał o czym mówię dołączam grafikę na której zaznaczyłem o co mo chodzi. Będę bardzo wdzięczny z pomoc. Miałem taką piastę i amor i kurcze nie zapisałem sobie na wszelki wypadek a teraz nie mam skąd wziać Za jakość rysunku przepraszam ale da się z niego wywnioskować o co chodzi
szybkilopez Napisano 16 Lipca 2014 Napisano 16 Lipca 2014 Czyli chcesz z qr15 na 9? Ważne też jest jaka to piasta, bo są różne adaptery dedykowane tylko i wyłącznie do danej piasty i podanie wymiarów danego adaptera nie musi pasować u Ciebie.
Fenthin Napisano 16 Lipca 2014 Napisano 16 Lipca 2014 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.