rafal345 Napisano 16 Lipca 2014 Napisano 16 Lipca 2014 Cześć, szukam kompletu oświetlenia (przód i tył) za maks. ok. 250 zł. Wpadły mi w oko lampki Knog Blinder 4, wyglądają fantastycznie i wydają się mieć niezłe parametry. Czy ktoś z Was z nich korzystał? Słyszałem, że w innym modelu tej firmy (Road 220) pasek ma tendencję do rwania się, ale nie wiem czy w tych jest tak samo. Dzięki http://www.knog.com.au/gear-blinder-lights/blinder.phps
jur Napisano 16 Lipca 2014 Napisano 16 Lipca 2014 Moim zdaniem one oprocz wygladu nic ze soba nie prezentuja 80 lumenów za 150zł toż to rozbój mogą oczywiście słuzyc jedynie jako pozycyjne swiatełka. Jak Ci sie podobaja i wystarczy Ci zeby inni Ciebie widzieli to brać
wiater Napisano 16 Lipca 2014 Napisano 16 Lipca 2014 Mam blinder 4 na przodzie i 1 na tyle. Szukalem jak najmniejszej lampki dajacej jako tako swiatlo zeby moznabylo poruszac sie po ciemku - swoje zadanie spelnia w 100%.
rafal345 Napisano 16 Lipca 2014 Autor Napisano 16 Lipca 2014 Tak właściwie to na dobrą sprawę nigdzie nie jeżdżę o takiej porze, żebym musiał jakoś dokładnie oświetlać sobie drogę, zależy mi jedynie na tym, żeby nikt we mnie nie wjechał Co do ceny, to oczywiście nie obrażę się za coś tańszego, jeżeli jakaś inna firma produkuje podobne lampki, po prostu nic podobnego nie widziałem.
DominikM Napisano 16 Lipca 2014 Napisano 16 Lipca 2014 Testowałem Knog Blinder ARC 5.5 i Road R - mocowanie tylnej było ok, to z przodem był problem, bo na wybojach się podnosiła.
wiater Napisano 16 Lipca 2014 Napisano 16 Lipca 2014 zależy mi jedynie na tym, żeby nikt we mnie nie wjechał Możesz być pewny że każdy Cie zawuważy i jeszcze będzie psioczył, że go razi
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.