Hendo Napisano 16 Lipca 2014 Napisano 16 Lipca 2014 Witam Mam sprawny rower ostatnio złapałem gumę i zreperowałem uterkę ,sprawdziłam ,czy na 100% jest zaklejona dziurka w dętce pod wodą i jest zaklejona ,żadne powietrze nie ucieka.Nie ma więcej dziur ,ale jednak kiedy napompuję dętkę i sprawdzam za pomocą śliny wenty to bąbel się unosi cały czas do góry.Co się stało z dętką,co trzeba wymienić ? dziękuje pozrawiam
BajkowiecxD Napisano 16 Lipca 2014 Napisano 16 Lipca 2014 proszę pani/pana dętka kosztuje 15zł,a super dobra 30zł. Kup se pan/pani nową poządną np. kende i bedzie dobrze
Mod Team michuuu Napisano 16 Lipca 2014 Mod Team Napisano 16 Lipca 2014 Kup se pan/pani nową poządną np. kende i bedzie dobrze Ale to wcale nie znaczy że nie przytrafi się usterka zaworka. Co się stało z dętką,co trzeba wymienić ? Jak się do niej przywiązałeś to odwiedź najbliższego wulkanizatora to za dziękuję naprawi.
Hendo Napisano 18 Lipca 2014 Autor Napisano 18 Lipca 2014 dokręciłem zaworek i jest juz wszystko ok dzięki wszystkim za pomoc
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.