lisster Napisano 15 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Posiadam amortyzator (ze strony producenta roweru): SUNTOUR SF13-NEX-MLO- 700C 1 1/8" SUSPENSION FORK COIL SPRING/MECHANICAL LOCK OUT TRAVEL 63MM W/ PRELOAD ADJ Posiada on blokadę skoku, interesuje mnie czy jest możliwość regulacji tego amora, jeśli tak to w jaki sposób? Wydaje mi się, że jest zbyt twardy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pim Napisano 15 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Ściągnij plastik z lewej goleni (ten czarny na górze). Pod nim jest korek regulacji. W razie problemów daj foto. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisster Napisano 15 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Tak myślałem, że pod tym plastikiem coś może być, ale nie mogę go zdjąć. Kombinowałem tak żeby nie połamać, ale nic z tego. W jaki sposób to się ściąga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 17 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 no powiem szczerze ze często te pokrywy pękają, a od środka korek reguluje się imbusem, Natomiast jeśli masz zbyt twardo to wymień sobie sprężyne na miękką - są dostępne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi